SPRØD OG LÆKKER BROCCOLISALAT

LINKS I LIKE

links2

  • Jeg læste den her artikel og den efterlod mig helt rørt og påvirket  – måske det også handler om de smukke billeder.
  • Den helt ny Netflix-serie Designated Survivor. I skrivende stund er der kun to afsnit online og der kommer nye hver onsdag. Jeg kom til at se den ved lidt af et tilfælde, men slugte begge afsnit råt. Den handler om amerikansk politik og det hvide hus, men på den spændende måde. Desuden er Karen fra Californication i en af hovedrollerne og det er bestemt heller ikke en dårlig ting.
  • SKAM’s hjemmeside, hvor vi hver eneste dag kan følge vores venner og læse med på deres SMS’er.
  • De her jeans eller de her, som jeg har snakket om før. Til tiden vil jeg næsten ønske, at jeg virkelig manglede jeans.
  • Starboy fra The Weeknd er nok en af de bedste sange, jeg længe har hørt. ELSKER ELSKER ELSKER The Weeknd og kan slet ikke vente til hans næste albumsudgivelse. Det kan godt være, at han har verdens grimmeste frisure, men til gengæld har han verdens bedste stemme.
  • Den her flotteste sweater og denne sejeste sweatshirt, som vil være perfekt til at lyse lidt op på de her mørke og regnfulde dage.
  • Min egen opskrift på de fantastiske kikærtekiks. Jeg har haft lyst til dem de sidste mange dage, men har ganske enkelt ikke haft tid til at lave en ny omgang. Det må der snart laves om på.
  • Jeg vil absolut heller ikke have det fjerneste imod at have den her jakke til at holde mig varm de næste mange måneder.
  • Christinas mega inspirerende indlæg om at øge sine læsertal. Det er altså ret sejt, det hun har gang i.
  • Nattens debat mellem Trump og Hillary. Har I set den?? Det stikker jo helt af og det er mindst lige så underholdende, som et rigtig godt afsnit House Of Cards.

Indlægget indeholder affiliatelinks

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRØD OG LÆKKER BROCCOLISALAT