SOMMERDAGE & FERIESTILHED

WEBSHOP FAVOURITES

webshopHalskæde (guld) fra HVISK: Igen har HVISK lavet en ny og ret så fantastisk kollektion. Det er en lille bitte en, som består af de fineste halskæder med små billemotiver i smukke og forskellige sten. 

Lyserød polo fra Tommy Hilfiger: På en måde er den alt for meget og på en måde er den helt fantastisk. Jeg tror at jeg hælder mest til det sidste og kunne godt bruge den hjemme i min garderobe. 

Hårbånd fra Sissel Edelbo: Helt perfekt til en dag på stranden, i haven eller bare når man gerne lige vil give sit outfit det der ekstra touch. 

Ørering fra Ganni: Jeg bliver mere og mere glad for store og ekstravagante øreringe og den her er virkelig smuk og anderledes. 

Blå taske fra & Other Stories: Min kærlighed til & Other Stories vokser for hver sæson der går. Normalt er jeg mest til deres tøj og sko, men engang imellem laver de en taske, som sidder lige i skabet. Det her er altså en af dem. 

Pink T-shirt fra Ganni: Jeg har egentlig lavet en aftale med mig selv om, at jeg skal holde mig langt væk fra alle de ting, som bliver totalt hypet. Og jeg må indrømme, at jeg blev totalt overrasket da jeg så, at flere webshops tilbød, at man kunne skrive sig op til den her t-shirt. Ja, den er pæn, men altså, det er en t-shirt? I fredags landede de hos Boozt og da jeg så at de havde dem hjemme i flere størrelse, blev jeg grebet lidt af stemningen og endte med at klikke den hjem. Haha… lidt dumt, egentlig. På den anden side, så passer den jo perfekt ind i den pink periode, som jeg har kørende her over sommeren. 

Rød kjole fra & Other Stories: Jeg har kigget på den flere gange i de fysiske butikker og synes simpelthen at den er SÅ fin. Lige med sådan en hvid t-shirt inden under. Kan I se det for jer? 

Nederdel fra Gestuz: Elsker, elsker, ELSKER printet. 

Halskæde (sølv) fra HVISK: Endnu en af de fine halskæder fra HVISK’s nyeste kollektion

Strømper fra Ganni: Man skal aldrig gå ned på detaljer. 

Indlægget indeholder affiliatelinks

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERDAGE & FERIESTILHED