DECEMBER DAYS

TORSDAGSTIP: BILLIGE PLAKATER

 photo IMG_0478_zps1692b023.jpg

Hver eneste gang jeg besøger IKEA (det sker faktisk ret ofte) ender jeg med at købe 2-3 rammer med hjem. De er så fine og priserne er så gode, at jeg simpelthen ikke kan lade være. Det er er især deres Ribba-model, som er et hit herhjemme.

Pæne rammer kræver flotte billeder og det er heldigvis også noget, som jeg er glad for at købe 😉 Mit yndlingssted over dem alle er Just Spotted. Der er ikke det motiv de ikke har. I den her uge, har jeg dog gjort et par rigtig gode plakat-fund, som jeg lige bliver nødt til at dele med jer. Desværre er det nok mest til jer, som befinder jer i hvoedstadsområdet.

Verdenskortet har I måske allerede ser henne på Insta? Jeg købte det i søndags og det kostede mig intet mindre en 12 kr. Jeg troede at den søde dame i butikken gjorde grin med mig, da jeg spurgte om en pris 😉 Det viser sig, at det er gavepapir, så kvaliteten er selvfølgelig også lidt tynd (men stadig meget mere kraftig end normalt gavepapir). I var flere henne på Insta, som spurgte hvad butikken hed. Det glemte jeg alt om i min begejstring, men nu har jeg løst mysteriet og kan fortælle, at den hedder Maduro og ligger på Frederiksborggade, lige ved Nørreport.

Flora Danica-billedet har jeg købt i en bogforretningen Vangsgaards i Fiolstræde. Det kostede 10 kr. og de havde mange forskellige motiver at vælge mellem. Jeg købte selvfølgelig en lille håndfuld. Pæne billeder kan man aldrig få nok af 😉

1 kommentar

  • IDA

    Må lige smide ind at butik Akimbo på hyskenstræde også sælger fede print. Har selv købt nogle A4 vintage print af insekter og håndens latinske navne til 30 kr stykket:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER DAYS