WINTER VIBES

INSPIRATION TIL JULEGAVEØNSKER

Når det kommer til jule – og fødselsdagsgaveønsker, er jeg typen, der altid har haft lidt svært ved at finde på noget. Det handler nok om, at hvis jeg mangler noget, så køber jeg det. I hvert fald så længe det er inde for økonomisk rækkevidde. I år er det dog ikke noget problem at fylde listen ud. Mon ikke det bl.a. skyldes, at jeg har fået en skøn lejlighed at indrette og at min interesse for at lave lækkert mad er vokset. Nu har jeg bikset lidt af mine ønsker sammen og tænkte, at jeg ligeså godt kunne dele dem med jer. Måske der sidder nogen derude, som mangler lidt inspiration.

 photo oslashnsker_zps26098a40.jpg

 

 • 3. Make up pung fra Decadent. Jeg mangler sådan en pæn make up pung, som man altid lige kan have i tasken. Den her er så simpel og fin som den kan blive. Den findes desuden også I mange andre farver. Se udvalget her.
 • 2. Ramme fra Moebe. De her rammer er altså de flotteste af slagsen, hvis I spørger mig. Der hænger allerede en enkelt en og pynter i min stue, men den slags kan man aldrig få for mange af.
 • 1. Keramik-dims fra Studio Arhoj. Spørg mig ikke hvad jeg skal bruge den til. Men pæn er den altså. Det er alt hvad Studio Arhoj laver i det hele taget.
 • 4. Opskrifter og små glimt hverdagslykke-bog. Jeg har længe læst med på bloggen Valdemarsro og da Ann-Christine, hovedpersonen bag bloggen, offentliggjorde at hun skulle udgive en bog, var jeg ikke i tvivl om at den skulle være en del af min samling.
 • 5. Sneakers fra Nike. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg nok var en af de sidste personer i verden, der hoppede med på Sneakers-bølgen. Nu har den for alvor fået fat i mig og den her Rosherun fra Nike er min seneste besættelse.
 • 6. Pude fra Luckyboysunday. Luckyboysunday laver verdens pæneste puder. Desværre er de også i den lidt dyrere ende. Selvom min mor har lavet nogen til mig, som næsten er endnu pænere, er de stadig højt på min ønskeliste.
 • 7. Kaffekande fra Stelton. Det er en af de ting, som har været på min ønskeliste i lang tid. Jeg håber altså at det her bliver året hvor den endelig flytter ind i mit hjem.
 • 8. Taske fra A.P.C. Hvis jeg skulle vælge èt mærke, som det eneste jeg måtte gå i, skulle det være franske A.P.C. Jeg knuselsker min taske derfra, som jeg købte i Paris i foråret. Den her er mindst ligeså pæn og jeg vil ønske at jeg kendte nogen, som gav mig så dyre julegaver.
 • 9. Hårolie fra Moroccanoil. Verdens bedste hårolie og et af de eneste skønhedsprodukter, som jeg er dybt afhængig af. Meget mere er der vist ikke at sige om den.
 • 10. Salater fra The Food Club. The Food Club er min yndlings-madblog over dem alle. Salater er noget af det bedste jeg ved. Når de to ting bliver samltet i en bog, kan det kun gå godt.
 • 11. Duftlys fra & Other Stories. Fordi det er pænt og dufter alt for godt.
 • 12. Pude fra Ferm Living. Jeg er hoppet med på Ferm Living-feberen og vil SÅ gerne have en af deres fine puder hjemme i min sofa.
 • 13. Vase fra Studio Arhoj. Endnu en smuk kreation fra Studio Arhoj. Modsat nummer 1. er der lidt mere funktion i den her.

Hvis I har nogle gode ting at tilføje, må I endelig gå amok i kommentarfeltet <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINTER VIBES