All black

New Shorts and goodbye

Photobucket

Jeg vil lige vise jer min nye shorts. Er de ikke yndige? de er fra H&M til sølle 100 kr. De findes også i flere farver. Bl.a Rosa og grøn.

I skrivende stund er jeg på vej til Sardinien, sammen med min mor og min søster. Vi skal  på en tiltrængt forlænget weekend og jeg GLÆDER mig. Vejret skulle desværre ikke blive så godt, men så må vi jo bare bruge tiden på hygge, pizza og rødvin. Det er jo Italien 🙂 Jeg tager ikke min computer (uhhh… det bliver hårdt, men sikkert ganske sundt) Jeg har dog planlagt et par indlæg til jer med en masse pænt tøj ?

Husker i forresten at følge med på bloglovin? i ved at jeg bliver helt varm om hjertet, hver eneste gang der kommer en ny  til  ??

Kærlighed og god weekend til jer

Just wanted to show you my new shorts from H&M. Very cheap and very pretty. Right now im on my way to Sardinia, where im spending the weekend with my mother and my sister. Im not bringing my computer, but i planned some posts for you guys. Have a lovely weekend ??

13 kommentarer

 • Amalie

  Fuck man blev lige bange for du stoppede…..

  I øvrigt suuuper fede shorts! Hihi 🙂

  http://amalie-brinkwarrer.blogspot.com/ Kig forbi min blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh for pokker Mie mit hjerte sprang lige et slag over! Jeg troede du ville stoppe med at blogge, jeg har ikke fuldt(Selvfølgelig via Bloglovin) dig så længe igen, men længe nok til at ville savne din blog og dit søde smil hel vildt!! Jeg er glad for at det blot er en ferie du skal ud på:-) Rigtig god tur og nyd Italien lidt for mig også.
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Ih en sød kommentar!! Bare rolig, jeg har bestemt ingen planer om at stoppe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nice.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Mie. Hvilken h&m har du fundet shortsene i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mathilde

  hvad med konkurrencen, hvem har vundet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Rimmel konkurrencen bliver vist på bloggen senere i dag og den anden giveaway bliver offentliggjort på Facebook i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, jeg troede da også lige at du ville stoppe helt! Øv bøv jeg vil også til sardinien..
  Men Tjek gerne min blog http://agoodiebag.blogspot.com/senere idag kommer der en lækker giveaway

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Det har jeg bestemt ikke planer om 🙂

   Jeg kigger forbi..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Puha, blev helt bange da jeg læste overskriften goodbye! Troede sgu lige du ville stoppe med at blogge. Det må du ikke..!

  Keep up the good work, og god tur! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Haha… tusind tak. Jeg har absolut ingen planer om at stoppe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger dig allerede herinde 🙂 Super fin blog du har 🙂 Og flotte shorts, må lige et smut ned i H&M og se om de har flere tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All black