Resultat efter Invisalign

Resultat efter Invialign

Invisalign – det endelige resultat

Sjældent har jeg set så meget frem til at dele et resultat med jer (og hele verden, for den sags skyld) som jeg har med det her. Det endelig resultat efter min behandling med Invisalign-bøjlen. I har jo fulgt med fra begyndelsen, hvor jeg har delt ud hist og her og I har også været rigtig søde til at stille spørgsmål og vise interesse. Måske er det også derfor, at jeg glæder mig særligt meget til at dele resultatet med jer. Og lad os da starte med det mest stille spørgsmål:

Resultat efter invisalign

Er du glad for resultatet?

JA, JA og KÆMPE JA. Faktisk tror jeg aldrig nogensinde, at jeg har været SÅ glad for et resultat i forbindelse med en behandling. Jeg kan jo ikke løbe fra, at det hele er foregået i forbindelse med et sponsoreret samarbejde med Invisalign og særligt i det her tilfælde er det næsten irriterende, fordi det et eller andet sted, står i vejen fra min begejstring. Ikke at jeg kunne finde på at anbefale noget, jeg ikke kan stå 100% inde for.

MEN havde jeg kendt til resultatet inden jeg gik i gang, så havde jeg uden tvivl valgt at få det lavet alligvel. Sponsoreret eller ej.

Resultat efter Invisalign

Hele forløbet begyndte i April 2019 og selvom man aldrig kan sige præcis hvor lang tid, det kommer til at tage, så lød meldingen på, at jeg skulle satse på op til to år. Det medførte naturligvis også en del overvejelser fra min side, for to år med en tandbøjle er alligvel også en del. Men allerede efter få måneder, responderede mine tænder rigtig fint og de rettede sig hurtigere end de skulle.

Så kom coronaen og det forsinkede naturligvis det hele en smule. Havde det ikke været for den, så havde jeg allerede været helt færdig i løbet af sommeren i år. Altså lidt mere end et år, efter jeg gik i gang. Så med et par måneders forsinkelse, kunne jeg sætte punktum ved behandlingen i begyndelsen af efteråret.

Resultat efter Invisalign
Før Invisalign
Resultat efter Invisalign
Efter Invisalign

Det endelige resultat

Resultatet ser I her. Jeg beklager naturligvis de lidt “voldsomme” billeder og mængden af tandkød, men jeg synes at I skal have The real deal. Inden behandlingen har jeg aldrig set mig selv som en med “voldsomt” skæve tænder, men her på den anden side, kan jeg godt se, at de trængte til en kærlig hånd. Jeg havde både et relativt stort overbid og et tandsæt i undermunden, hvor de så ud som om at de var blevet kastet ind. Nu sidder det hele fuldstændig lige og mit overbid er væk.

Resultat efter Invisalign
Før behandling
Resultat efter Invisalign
efter behandling

Overvejelser og bekymringer

Det er klart, at jeg gjorde mig en del tanker og overvejelser, inden jeg kastede mig ud i projektet. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er det en stor forandring man kaster sig ud i, når man pludselig skal til at gå med tandbøjle og noget, der også påvirker hverdagen.

Fra dag 1. er jeg heldigvis kun blevet positivt overrasket og det fortalte jeg også allerede om i begyndelsen. Det var ganske enkelt SÅ meget nemmere at vænne sig til, end jeg have forestillet mig. Den største (og egentlig eneste) udfordring jeg oplevede, var omkring de små måltider. Eller snacks, om man vil. For jeg er en ægte snacker, der spiser mange små måltider i løbet af dagen. Og man kan ikke spise når man har bøjle i og efter hvert måltid, skal tænderne renses.

Men ærligt, så var det slet ikke så slemt. Jeg spiste når jeg var sulten og så……rensede jeg mine tænder. Sværere var det ikke. Det eneste jeg egentlig skippede var små måltider når jeg var ude og ikke lige havde min tandbørste med i tasken. Men det korte af det lange er, at man vænner sig til det lynhurtigt og får det til at fungere. Alle jeg kender, som har været igennem samme behandling, har oplevet det samme.

Resultat efter Invisalign
Resultat efter Invisalign
Smilesdesign

Hvor foregik behandlingen

Det hele foregik hos klinikken Smiles Design, som er specialiseret i Invisalign-bahandlinger. De laver faktisk ikke andet end det. Jeg er heller ikke et sekund i tvivl om, at de har været en stor del af at give mig en så positiv oplevelse. Det er top-professionelle, virkelig søde og mega dygtige. Jeg følte mig i trygge hænder fra dag 1 og fuldt informeret om, hvordan hele processen kom til at forløbe.

I begyndelsen krævede det en del besøg derinde, fordi der skulle foretages små justeringer. Her til sidst, var det forholdsvis sjældent at jeg skulle derind og til min afsluttende session, var det nærmest en smule trist. Jeg kommer helt til at savne dem.

Og hvad så nu?

Ja, nu skal jeg egentlig bare nyde mit nye smil og det er jeg også i fuld gang med. Derudover har jeg fået en natbøjle, som jeg skal sove med fra nu og for altid. Ganske enkelt for at sikre, at tænderne bliver der hvor de skal være.

Derudover skal jeg til et lille tjek igen om et halvt års tid. Blot for at sikre, at alt er som det skal være.

Til alle, der overvejer at kaste sig ud i sådan en omgang, kan jeg kun give det mine varmeste anbefalinger og jeg kan med hånden på hjertet sige, at det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mit udseende.

Resultat efter Invisalign
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments