DIN HUD VIL TAKKE DIG FOR DEN HER OG EN RABATKODE TIL COMMEDEUX

Rabatkode til commedeux og en vidunderlig face mistThe Spritz face mist

Reklame for Commedeux

Kender I det der med, at man nogle gange møder et produkt, hvor man tænker noget i stil med “hvordan klarede jeg mig uden dig”. Sidst jeg havde sådan en oplevelse, var da jeg kastede mig ud i Futuredew fra Glossier, for præcis et år siden. Siden har jeg tømt flere flasker og kan slet ikke overskue, hvis jeg skulle løbe tør.

Nu har jeg mødt endnu sådan et vidunder og et eller andet sted irriterer det mig næsten, at den er en del af et kommercielt samarbejde. Jeg håber at I kan se bort fra det og fornemme, at min fascination, kommer lige fra hjertet (dermed ikke sagt, at jeg kunne finde på at anbefale et produkt, jeg ikke kan stå inde for).

The Spritz fra Commedeux – mere end en face mist

Men vidunderet, som det hele handler om, kommer fra danske Commedeux, hvis andre produkter, jeg tidligere har været glad for. Deres seneste skud på stammen er “The Spritz” som er en face mist. Da jeg læste om den og takkede ja til samarbejdet, var jeg spændt på at få den i hænderne og vurdere, om der var noget om hypen. Lad mig bare sige, at den lever op til alle mine forventninger og også lidt til.

Konceptet omkring en face mist kender de fleste vist til, men den her fætter er altså mere end lidt vand, man sprøjter i ansigtet, når man trænger til en opfriskning. Den er pakket med ingredienser, som er gode for huden. Jeg har overvejet lidt hvordan jeg bedst kan forklare det, for jeg er jo ikke ekspert på området og ved ikke specielt meget om ingredienser og bakterier. Desuden synes jeg næsten, at Commeduex beskriver det bedst selv henne på deres webshop og på en måde, hvor de fleste kan forstå hvad det betyder:

Wtf is a “prebiotic”?

Spoiler alert: it’s not the stuff in your yogurt. Put simply, a prebiotic actually is the “food” for the probiotics, (a.k.a. the helpful bacteria) that naturally live on our skin and which you probably have heard of before. When they are out of balance, our skin can get dull, irritated and oily. The Spritz has naturally derived prebiotic ingredients, like Inulin and Alpha-glucan Oligosaccharide that give your face a refresher and help to bring back balance.

Ikke nok med, at den eftersigende skulle være god for huden, så giver den også en glow og en fugt, som jeg sjældent har prøvet. Som I kan se, har jeg taget et godt klassisk selfie, hvor I kan se resultatet.

Rabatkode til commedeux og en vidunderlig face mist

RABATKODE

Yes, som overskriften lover, så har jeg også fået lov til at dele en rabatkode med jer, hvis I også er blevet fristet til at give “The Spritz” et skud. Men “Mie20” får I 20% henne på webshoppen og som overskriften også siger, så vil jeres hud takke jer. Især på en grå og kedelig efterårsdag, som vi nok skal få et par stykker af, den kommende tid.

Rabatkode til commedeux og en vidunderlig face mist

One for the lips

Og afslutningsvis vil jeg lige komme med endnu en lille anbefaling fra deres sortiment. Nemlig deres læbeolier. Dem kendte jeg dog til i forvejen og har altid været glad for dem. Jeg vil bedst beskrive dem, som en god blanding af en lipbalm og en lipgloss. Men ligesom “The Spritz” så er de også pakket med gode og plejende ingredienser. Desuden tilfører de en fin lille farve. Ikke for meget og ikke for lidt. På billederne her, har jeg den røde version på.

Rabatkode til commedeux og en vidunderlig face mist

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments