10 TANKER FRA I DAG

10 TANKER FRA I DAG 1

● Reklamelinks: Jeg ser virkelig frem til at vågne i morgen tidligt med smuk og gennemfugtet hud. Jeg skal nemlig prøve den nye #overnight maske fra Comme Deux og hvis den bare er halvt så god som deres fantastiske Disco maske, så kan det kun gå godt. Jeg har i øvrigt lige ladet mig fortælle, at koden BD20 giver 20% på hele webshoppen til og med d. 13/5

● Reklamelinks: Hvorfor er det ALTID de pakker, som man glæder sig ekstra meget til at modtage, der længst tid om at komme frem. Sidder i skrivende stund og venter spændt på mine nye sneakers.

● Det var virkelig en god idè at begyndte på Game Of Thrones. For det første er et fedt at kunne være lidt med, i tidens største samtaleemne og for det andet, så er den faktisk ret god og jeg glæder mig ligefrem, hver gang jeg skal se et afsnit.

● “SHIT hvor har jeg meget med” og “GUD hvor jeg dog håber at regnen holder sig væk”. Da jeg pakkede alt det, som jeg skal have med til søndagens Tradono-Marked.

●  “OKAY, det svinger”. Det jeg sad og lyttede til P3 på hjemme kontoriet og det her nummer fra Kaaliyah går i gang. En ny ung dansk sangerinde, som jeg aldrig har hørt om, men som godt kunne gå hen og blive stor. Hun spiller i øvrigt til SPOT i weekenden, hvis nogen af jer er så heldige at skulle afsted.

● Jeg gad faktisk virkelig godt til SPOT. En festival fyldt med ny musik og jyske mennesker. Det kan da næsten kun blive en succes 🙂

● Reklamelinks: “JA TAK” Da jeg modtog en mail fra Flattered, som spurgte om de måtte sendte et par af Emily’s smukke sko i en af de nye farver. Jeg gik selvfølgelig efter den brune.

● Hvem slukker lige for vinden!!

● “Det ved jeg virkelig ikke hvad jeg synes om” Da jeg læste artiklen om, at Instagram varsler nye tider, hvor de måske kommer til at skjule likes og kommentarer. Måske hælder jeg mest til, at det er en god idè. Virksomheder skal tænke anderledes, men det vil nok være godt for sindet og psyken hos rigtig mange.

● Som altid er Soundvenue og jeg enige!! Top-gunn får bundkarakter. Jeg havde nok kun givet ham en stjerne.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments