FORÅRSJAKKER: 13 FINE AF SLAGSEN, SOM IKKE VÆLTER BUDGETTET

Forårsjakker: 13 fine af slagsen, som ikke vælter budgettet

Reklamelinks: 1. Weekday 2. ARKET 3. MbyM 4. & Other Stories 5. Monki 6. Monki 7. ARKET 8.H&M 9. MbyM 10. COS 11. Monki 12. COS 13. ARKET

Forårsjakker

Det kan godt være, at de sidste mange dage, uger og endda måneder, har budt på ualmindelig meget regn og blæst og på de dage, der byder på modvind på cykelstierne og kamp med paraplyer, når vinden får fat i dem, så kan foråret føles så ualmindelig langt væk. Men venner, det skal nok komme og hvis jeg kender det ret, så kan det nærmest være fra den ene dag til den anden. derfor vil det jo være en ganske god idè at være forberedt, ikke sandt?

Med andre ord mener jeg, at det på ingen måde er for tidligt at begynde at kigge på forårsjakker, hvis man har planer om at anskaffe sig en ny af slagsen. I så fald, kan jeg informere jer om, at der er helt enormt mange pæne af slagsen ude på markedet. Det opdagede jeg i hvert fald, da jeg lavede min research til det her indlæg og som I kan se, har jeg samlet 13 fine af slagsen.

Trenchcoats er altid en god idè

Som I kan se, har jeg ikke kunne undgå at tilføre et par trenchcoats til samlingen og det skyldes ganske enkelt, at min øjne har ladet sig draget af dem. En god trenchcoat er aldrig en dårlig idè og det er sådan en jakke, der kan bruges sæson efter sæson, for de stopper jo aldrig med at være smarte, vel? I år har jeg også tilføjet en fin en af slagsen til min lille jakke-samling og det er naturligvis den flotte og helt simple version fra ARKET (nummer 13).

Pt. hænger den hjemme i mit skab og venter på den der første magiske forårsdag. I skrivende stund er jeg, som bekendt, ude og rejse og derfor går der lige et par uger inden det bliver aktuelt. Men den skal nok blive brugt. Både i foråret, på kølige sommerdage, til efteråret og i løbet af de mange næste sæsoner.

Læs også: Ugens webshop-favoritter

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments