UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1Reklamelinks: 1. ARKET 2. Monki 3. & Other Stories 4. Monki 5. ASOS 6. H&M 7. H&M 8. & Other Stories 9. H&M

GLÆDELIG LØRDAG, VENNER 🖤

Jeg håber at I har fået en perfekt start på weekenden og at I har nogle skønne ting på programmet. I skrivende stund sidder jeg med dagens første kop kaffe og nyder lidt stilhed. Der har været fart over feltet de seneste mange dage og jeg har tilbragt meget få timer herhjemme. Dem skal jeg indhente lidt i dag, hvor jeg ikke har nogen som helst andre planer, end weekendhygge, me-time og en date med min veninde i aften. Det er virkelig tiltrængt, med sådan en lørdag.

Men nok om mig og mine halv-kedelige weekendplaner, for det er jo som sagt lørdag og så skal I selvfølgelig have en omgang med ugens bedste budgetfund. Konceptet er præcis som det plejer at være; Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet alt det pæneste, jeg faldt over. Selvfølgelig alle til under 500 kr.

Det kan man altså få nogle fine ting for, som I kan se. Personligt har jeg et særligt godt øje til den stribede pyjamas fra ASOS (nummer 5) om det handler om, at jeg netop har mig en ægte hjemmedag, skal jeg selvfølgelig ikke udelukke. Men fin er den og perfekt til den tid, vi går i møde.

Kan vi også snakke lidt om de sorte jeans fra H&M (nummer 6). De sidder jo helt absurd godt på modellen. Det er jo aldrig til at vide, om man selv vil få samme resultet, når det kommer til jeans. Men når jeg kigger på dem, er det jo næsten værd at give det et forsøg. Det kunne i hvert fald godt blive sådan et par, som jeg vil hive frem igen og igen,

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments