WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Balenciaga 3. Stine A 4. ARKET 5. Filippa K 6. Rudolph Care 7. Filippa K 8. Loewe 9. H&M 10. Stine A 11. H&M 12. Stine A 13. Monki 14. Bottega Veneta 15. Kaleos 16. Monki 17. H&M 18. GOSH 19. Veja 20. Monki 21. ARKET

Glædelig mandag, kære jer 🖤

Jeg håber at I er kommet godt igang med ugen og selvom mandag måske ikke klinger specielt interessant, så er det da værd at glæde sig over, at det i det mindste ikke regner i dag. Det handler jo om at se på det positive, ikke sandt?

Men jeg skal ikke kede jer med mere vejr-snak, for det har der ærligt talt været nok af herinde (og alle andre steder) den seneste tid. I stedet vil jeg fokusere på dagens tema, som selvfølgelig er en god klassisk omgang webshop-favoritter. Som I nok fornemmer, har jeg ladet mig drage af de fine og lyse forårsfarver og det tænker jeg, at vi er mange, der kan godt kunne have brug for lige nu. Selv har jeg haft et godt øje til den fine grønne kjole fra Monki (nummer 16) i et godt stykke tid. Selvom den nok vil gøre sig bedst til et par bare (og brune) ben, så tænker jeg, at de også vil fungere ganske fint over et par lyse jeans. Det kunne f. eks være dem her, som pt. er de ultimative favoritter i min gaderobe.

Jeg bliver næsten også nødt til at nævne nummer 18, som er en helt fantastisk foundation fra GOSH, som jeg netop har fået øjnene op for. Jeg har testet den i løbet af de seneste dage og jeg kan allerede nu konkludere, at den har fået en fast plads i min beauty-samling. Den skal nok få lidt mere uddybning i et senere indlæg, som kort fortalt, så er det en af dem, der har den perfekte konsistens, er dem at påføre og efterlader huden med en skøn ensfarvet nuance. Så er det tip i hvert fald givet videre.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments