OG TUREN GÅR TIL

OG TUREN GÅR TIL 1

Reklame for AREKT

Glædelig tirsdag, venner 🖤

Her på matriklen er det faktisk ikke hvilken som helst tirsdag. Det er nemlig dagen, hvor jeg sætter kursen mod Goa i Indien, hvor jeg skal tilbringe de næste par uger. Jeg glæder mig helt enormt, men jeg vil da også lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var en smule nervøs og bekymret omkring hele coronavirus-situationen. Egentlig er det ikke selve sygdommen, jeg er bange for. Det er nok mere frygten for at ende i en kaotisk situation.

I ved, strande på et fly eller få problemer med at komme ind i Danmark igen, når jeg kommer tilbage. Der er ikke sat nogen advarsler op for området og jeg har tjekket med UM og googlet så meget jeg kunne (overskue). Med andre ord, skulle jeg være good to go. Jeg skal afsted sammen med min aller bedste barndomsveninde og selvom vi ikke har set hinanden dagligt i godt og vel 12 år, så holder vi stadig fast og ses så ofte, som det overhovedet er muligt. Men jeg er sikker på, at der er en del der er gået tabt i farten, så jeg tænker, at vi har en del at catche up på. Det har vi heldigvis også to uger til.

Herinde kommer det til at fungere præcis som det plejer, når jeg rejser ud i verden. Der bliver ikke stille, men måske bliver der skruet lidt ned for tempoet. Det vil tiden og internet-forbindelsen vise. Ellers kan I jo altid følge med henne på Instagram. Hvis I kan overskue det, selvfølgelig.

Det er egentlig lidt sjovt, det der med Instagram og rejser. Jeg selv (og hvad jeg hører fra mange af mine kollegaer) oplever forholdsvis ofte, at folk tjekker ud og måske endda forlader vores profiler, hvis den pludselig får lidt for mange palmer og sandstrande. Personligt er jeg ret modsat og elsker, når folk rejser ud og giver mig inspiration til en potentiel kommende destination. F. eks synes jeg, at Simone gjorde det vanvittigt godt, da hun besøgte Mauritius tidligere på året. Hun brugte sine stories til at fortælle om landet og viste os følgere rundt, på fineste vis. Det fik i hvert fald mig til at gå direkte ind og kigge på flybilletter?

Hvordan har I det med rejserdelinger på sociale medier? Er det noget I nyder at se eller klikker i også væk?

OG TUREN GÅR TIL 2Reklamelinks: Coat: Lindex Vest: MbyM Skjorte: ARKET Jeans: ARKET Sko: & Other Stories Taske: By Far

Men nok om rejser for nu, for det kommer der nok mere af, den kommende tid. Billederne her er fra i går, hvor det dårlige vejr heldigvis tog en lille pause. Jeg havde en helt klassisk mandag med en omgang træning, arbejde på hjemmekontoret, lidt rejseforberedelse og den slags. Om aftenen havde jeg en date med Simone og Emilie, hvor vi spiste vidunderlig Mexi-mad på Mæxico. En af mine personlige favoritter i København og så er der næsten ikke noget bedre, end at lege fredag på en mandag.

Jeg var iført et ægte hverdags-outfit med løse jeans, en casual skjorte og en varm vest til at holde varmen. Mine jeans har jeg kastet kærlig ord efter tidligere og jeg er altså ikke blevet mindre glad for dem siden. De har været på mange gange i løbet af den seneste uge og det er som om, at de passer til alt.

De næste par uger står den på 35 grader og sol, så der får de en lille pause. Men det er jo også vigtigt at have noget godt at kommer hjem til.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

OG TUREN GÅR TIL 3

OG TUREN GÅR TIL 4

OG TUREN GÅR TIL 5

OG TUREN GÅR TIL 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments