EN SKJORTE MED STOR KRAVE, ET SØNDAGS TIP OG LIDT OM WEEKENDEN

En skjorte med stor krave fra ARKETReklamelinks: Skjorte: ARKET Strik: MbyM Jeans: ARKET Sneakers: Nike p6000 Taske: Monki

Reklame for ARKET

EN SKJORTE MED STOR KRAVE

Kender I det der med, at der pludselig opstår en tendens, som på alle måder er spot-on på alt hvad man elsker og hvor man næsten kan undre sig over, hvorfor man ikke har tænkt på det før. Eller måske endda hvorfor man ikke selv har fundet på det. Det var præcis sådan jeg havde det, da skjorter med en stor krave.

Jeg ikke kunne sige det med 100% sikkerhed, men var det ikke Ganni, der startede det hele for halvandet års-tid siden? Jeg husker i hvert fald tydeligt hvordan jeg jagtede den hvide skjorte og hvor lykkelig jeg var, da jeg endelig fandt den og den har godt nok også været brugt flittigt lige siden. Senere er der heldigvis flere brands, der også har fået øjnene op for tendensen og man kan efterhånden få en version i de fleste highstreet-butikker. Monki har bl. lavet en fin t-shirt version til en yders retfærdig pris som ikke vælter budgettet.

Så er der selvfølgelig også ARKET, som man altid kan regne med. Skjorten jeg har på på billederne her, er deres version af den voluminøse stor krave og hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg at de gø det noget bedre end Ganni. Særligt fordi, de har skabt en version, der også er lang – Gannis er en cropped version og når man i forvejen har en forholdsvis lang overkrop, så sætter det altså sinde begrænsninger.

ARKET DENIM GUARENTEE

Men lad os lige blive lidt ved ARKET (igen igen) for de kører nemlig endnu engang en kampagne, hvor de sætter fokus på deres  “Denim Satisfaction Guarantee”. Et ret genialt koncept og som sikrer, at man som kunde, får opfyldt sine Jeans-behov. Det går ganske enkelt ud på, at hvis man køber et par ARKET-jenas, kan man tage dem med hjem og prøve dem af, gå med dem og se om de fungerer. Hvis man ikke bliver glad, kan man aflevere dem tilbage efter 30 dage og få hver en krone tilbage.

De lyse jeans, som jeg havde på i fredag, er fra deres helt nye kollektion og jeg har været så modig at kaste mig ud i en lys forårsfarve. Jeg har præcis samme model i en lidt mørkere vask og dem bruger jeg så ofte, at de sjældent når ind på hylden i mit skab, men ofte ligger på en skammel og venter på, at de skal på igen i morgen eller i overmorgen. Nu få de lige en pause, for dem her er allerede blevet et kæmpe hit og jeg har boet i dem hele weekenden.

OG DET VAR SÅ DEN WEEKEND

Og Speaking of weekenden, så håber jeg at I har haft en skøn en af slagsen, trods det, knapt så interessant, vejr? Min har stået på familietid til den helt store guldmedalje og i skrivende stund sidder jeg også og venter på at mine forældre kommer på besøg. Lige til en hurtig kaffe og lidt praktisk arbejde i min lejlighed. Det er om at udnytte det, når man har en handyman af en far 😉 Senere har jeg en eftermiddagsaftale med min veninde og i aften står den på me-time og søndagshygge.

Kan I have en smuk dag 🖤

En skjorte med stor krave fra ARKET

En skjorte med stor krave fra ARKET

En skjorte med stor krave fra ARKET

En skjorte med stor krave fra ARKET

En skjorte med stor krave fra ARKET

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments