EN SMUK GANNI SKJORTE OG ET PAR MOM JEANS

Ganni skjorteReklamelinks: Shirt: Ganni (similar here) Jeans (gifted): Weekday Shoes: Gardenia Bag: Fendi vintage

Hola chicas!!

Her kommer de første outfitbilleder i et par uger, som rent faktisk er skudt på dansk jord og hvor jeg ikke er iført sommertøj. Heldigvis heller ikke vintertøj længere. Vi kan jo kalde det for forårstøj 😉 Det var sådan her jeg så ud i går, hvor jeg havde en rigtig fin mandag. Egentlig bare meget hverdagsagtig med lidt arbejde på hjemmekontoret, et lille besøg hos The Powder Room, lidt pakke-hentning og til sidst middag med min veninde.

Jeg var hoppet i min elskede skjorte fra Ganni, som uden tvivl er et rigtig godt køb. Det er en af dem, som jeg har lyst til at have på hver eneste dag. Kender I det? Mine jeans har I vist heller ikke set før. De er fra Weekdays nye denim-kollektion hvor alt er lavet af genbrugmaterialer. Det bliver de bestemt ikke mindre gode af. Jeg elsker virkelig mom-modellen, når det kommer til Jeans. Selvom det nok aldrig bliver mændendes favoritmodel 😂

Ganni skjorte

Dagen i dag er en af dem, som jeg har set frem til i lang tid. Lige straks hopper jeg på cyklen og kører ud til Rikke i Nordhavnen. Hun har inviteret til Brunch og fejring af lanceringen af Month Of May. Udover Rikke, så glæder jeg mig også til at se de andre. Gæstelisten består nemlig af en håndfuld skønne blog-kollegaer og flere af dem har jeg ikke set i alt for lang tid. Efterfølgende skal jeg til et lille event med Fila og derefter hjem og bruge min aften på lidt arbejde. Det er på dage som i dag, at jeg virkelig værdsætter mit arbejdsliv og fleksibiliteten. Nu hvor jeg hverken har et forhold der skal plejes eller et barn der skal puttes, så har jeg ikke det fjerneste imod at bruge mine aftener på arbejde. Især ikke når dagstimerne er fyldt med ting jeg godt kan li’.

Inden jeg lukker ned for i dag, bliver jeg nødt til også at give min elskede Fendi-taske et par ord med på vejen. Den har efterhånden været i min samling i lang tid og der har været en lang periode, hvor jeg ikke brugte den specielt meget. Lige pludselig opstod der sådan en ny forelskelse mellem os og lige for tiden er det den af mine tasker, som jeg har lyst til at bruge hele tiden. Den er købt henne på Vestiarie collective til en rigtig fin pris og udvalget af Fendi tasker derhenne er nærmest overvældende. I kan forresten læse mine lille guide til at shoppe på Vestiarie lige her.

Kan I have en smuk tirsdag 🖤

Læs også: En fin forårskjole og lidt søndagssnak

Ganni skjorte

Ganni skjorte

Ganni skjorte

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments