GUIDE TIL SHOPPING HOS VESTIAIRE COLLECTIVE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som I måske har bemærket i mine seneste outfit-indlæg, så har jeg investeret i en lille Fendi Vintage-taske. Egentlig var jeg sikker på, at jeg havde lagt den der vintage-stil bag mig, for flere år siden, men pludselig begyndte jeg at forelske mig lidt i forskellige vintage modeller af luksustasker, som jeg spottede rundt på nettet og på instagram. Det var især dem med monogrammer fra hhv. Fendi og Dior, der fangede min opmærksomhed.

Derfor begyndte jeg at holde øje med hvad der dukkede op henne på Vestiaire Collective og da den her lille fætter pludselig sprang i øjnene på mig, endda til en ret fornuftig pris, besluttede jeg mig for at slå til. Det var var lidt et sats, for en ting er jo at læse om standen på en brugt vare, men noget andet er, hvordan den tager sig ud i virkeligheden. Desuden havde jeg heller ikke nogen erfaring med at shoppe hos Vestiaire og så er det jo altid lidt et sats bare at klikke “buy” på noget, der trods alt ikke bare er et greb i lommen.

I forgårs stak jeg lige en føler ud for at høre, om der var interesse for, at jeg lavede et indlæg omkring mine erfaringer med Vestiaire, for der er sikkert flere af jer, som af til kigger forbi, for at se om drømmetasken kan findes til en god pris.

Det var der tilsyneladende stemning for, så det skal I få 🖤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

▪️ Hvad er det?

Til de af jer, som ikke aner hvad jeg snakker om, så kan Vestiaire Collective bedst beskrives som et lille mekka et sted på internettet, hvor alverdens designertasker, sko og tøj er samlet. Alt sammen pre-owned og secondhand. Det er altså en platform, hvor man både kan købe og sælge og hvor det samtidig er garanti for ikke at blive snydt.

▪️ Hvordan fungerer det? 

Som på enhver anden webshop, så starter man med at browse og forelsker sig helt sikkert i noget. Når man beslutter sig for at købe det, så foregår det også på præcis, som man er vandt til. Når købet er gennemført, får den tidligere ejer besked og skal sende varen til Vestiaire Collective’s hovedkontor i Paris, hurtigst muligt.

Når den ankommer til Paris bliver den kontrolleret for ægtehed og kvalitet, af eksperter, som eftersignede skulle have fået grundig uddannelse, af de forskellige modehuse. Når alt er iorden og det hele er godkendt, bliver den sendt hjem til den nye ejer. Hvis standen og ægteheden ikke lever op til sælgers beskrivelse, bliver den sendt retur, handlen annulleres og køber får naturligvis sine penge retur.

▪️ Hvor lang tid går der før man får sin vare? 

Fra jeg klikkede min taske hjem og til den var hos mig, gik der lige præcis 10 dage. Det tror jeg dog var heldigt og nok også noget af det hurtigste. Jeg fik besked den dag varen ankom til Paris og igen den dag, den blev godkendt og sendt i min retning.

▪️ Er der god kundeservice? 

Ja. For det første synes jeg at det er rigtig god stil, at køber hele tiden er opdateret på processen. Personligt elsker jeg i hvert fald den slags. Desuden endte jeg også med at kontakte deres kundeservice, da jeg pludselig blev lidt bekymret da den ankom til Danmark. Mest af alt fordi jeg ikke kunne gennemskue hvilket dansk fragtfirma de benyttede og jeg ville jo hjertens gerne tracke den. Især fordi Post Danmark lidt for ofte glemmer at give mig besked, når de har været forbi med pakker. Her fik jeg svar inden for et par timer og alt endte lykkeligt. Deres fragt overgår i øvrigt til Post Danmark, når pakkerne ankommer til landet.

▪️ Er du trilfreds?

Jeg er meget tilfreds og elsker virkelig min lille taske, som både er ulge/pretty, lidt tacky og på en måde alt for meget. Jeg endte med at betale omkring 1600 kr. i alt. Fragtens koster godt 200 kr. hvilket umiddelbart lyder af meget, men når man tænker på, at den skal fragtes flere gange og igennem et kvalitetstjek, så synes jeg egentlig at det er ret fair.

Det eneste lille minus er, at tasken lugter en smule. Men det kan Vestiaire selvfølgelig ikke gøre for. Det er ikke noget katastrofalt. Bare den der genbrugs-lugt, som man altid kan vaske ud af tøjet. Nu smider man desværre ikke lige en Fendi taske i vaskemaskinen, så jeg må lige udtænke en anden løsning.

Men alt i alt var det en super god oplevelse og jeg kommer helt sikkert gerne snart igen 🖤

OLYMPUS DIGITAL CAMERALæs også: Sådan får du nemt de flotteste visitkort

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments