ANMELDELSE AF SIMPLE FEAST OG EN RABATKODE

simple feast

Reklame for Simple Feast

SIMPLE FEAST

For et par uger siden tikkede der en mail ind fra Simple Feast, som ville høre, om jeg havde lyst til at prøve deres måltidskasser i en periode. Det tog mig sådan ca. tre sekunder at takke ja, for jeg havde allerede læst en del om konceptet og hørt om det fra flere af mine venner og kollegaer.

Faktisk er det første gang i hele mit liv, at jeg prøver at modtage en måltidskasse. Bestemt ikke fordi jeg ikke har haft lyst, men når man bor alene og spiser ude forholdsvis ofte, så er det pludselig ikke en god forretning længere. Hverken når det kommer til madspild eller økonomi.

Her ramte Simple Feast ganske enkelt plet hos mig. Ikke nok med, at deres kasser er vegetariske og at alle retter primært er baseret på plantebaseret kost – altså masser af grønt – så kommer de også i forskellige versioner. Den ene er beregnet til 2-3 personer og med måltider til tre dage.

Selvom jeg ikke er bange for at tage for mig, så spiser jeg naturligvis ikke for tre personer (her vil min mor ikke være helt enig ;-)) så passer den alligvel helt perfekt ind i en helt almindelig uge i mit liv. F.eks har jeg spisende gæster minimum to gange om ugen og her er det jo oplagt at servere en af retterne. Spiser jeg alene, så er der nok til, at jeg også kan få frokost den efterfølgende dag eller spise rester til aftensmad. Med andre ord, så dækker sådan en måltidskasse faktisk størstedelen af mit mad-behov og det betyder mindre indkøb og mindre madspild. Win/win.

simple feast

LEVERING OG EMBALLAGE

Kasserne bliver leveret til døren om søndagen og kommer med køleelementer, så den sagtens kan stå i opgangen i et par timer, uden der sker noget med råvarerne. Simple Feast hjælper med at skabe en bæredygtig livsstil for deres kunder og derfor er deres emballage også skabt med respekt for mijøet.

Alle retterne kommer i plastik-lignende holdere og de er fremstillet af PLA (Polylactic Acid). PLA er et 100% biobaseret materiale fra vedvarende kilder, såsom restfibre fra majs-, sukker- og kartoffelproduktion. PLA fremstilles helt uden fossile brændstoffer i modsætning til plast og afgiver ikke farlige stoffer til miljøet.

Læs også: Rabatkode til Wolt

simple feast

Det hele er markeret med labels, der fortæller hvilken dag det tilhører. Det kan altså næsten ikke gå galt og man skal bestemt ikke været et køkken-geni for at være med.

Langt de fleste retter er tilberedte og det kræver ofte kun lidt stegning, et par snit af det grønne og opvarmning i ovnen. Der medfølger også et lille brev, der så fint beskriver processen. Igen, alle kan være med og det kan umuligt gå galt.

simple feast

FALAFEL-SUCCES

Jeg modtog min første kasse i søndags og jeg var virkelig spændt på at se, hvad retterne bestod af. Man skulle næsten tro, at den var skabt særligt til mig, for jeg havde lyst til at lave det hele. Dagen efter kom min veninde, Julie, til middag og en af de ting, som vi har til fælles, er vores kærlighed til falafler og det Mellemøstlige køkken. Derfor kastede jeg mig naturligvis ud i retten med falafler, fladbrød og grøn salat og hummus.

Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg var en smule nervøs, for selvom jeg har givet det mange forsøg gennem årene, så er det aldrig lykkedes for mig, at stege mine egne falafler. De ender altid med at falde fra hinanden eller brænde på. Derfor til tilbereder jeg dem oftest i ovnen og det er bare ikke helt det samme.

Men i går besluttede jeg mig for at give mine falafel-evner endnu et forsøg og se lige hvor fine de blev. Stegt på en pande uden èt eneste problem. De kom i en kasse med “dejen” hvilket jo var meget smart, så man selv kunne bestemme, hvor mange man gerne ville lave og om de skulle være store eller små.

Læs også: Restaurant anbefaling: Restaurant Meille

simple feast

simple feast

simple feast

simple feast

I dag står menuen på bagt græskar på en majspure med en grøn salat og blomkål stegt i en risdej. Jeg lavede retten til frokost ogD det var SÅ lækkert og de lune græskar mindede mig om, hvor meget jeg elsker den nuværende årstid, når det kommer til mad og råvarer.

Som billederne viser, så var der rigeligt med mad og jeg har store planer om at indtage resten i aften, når jeg kommer lidt halvsent hjem fra et event.

simple feast

simple feast

simple feast

RABATKODE

Som I nok fornemmer, så er jeg svært begejstret for Simple Feast og jeg er yderst taknemmelig over, at de kommer til at redde mig på mad-fronten de næste par uger, hvor mit liv bliver lidt kaotisk med en kombination af flytning og webshop-lancering. Jeg glæder mig allerede til at se hvad næste uges menu byder på (selvom jeg man faktisk allerede kan lure det herhenne) og hvis min glæde og optur fortsætter, så tror jeg faktisk at jeg ender med at blive en fast kunde, når vores samarbejde slutter.

Det smarte af det hele er også, at der ikke er nogen binding og man kan til enhver tid sætte kasserne på pause.

Som overskriften lover, så har jeg fået lov til at dele en lille rabatkode med jer og jeg kan på det aller varmeste anbefale at give det et forsøg. Jeg tror ikke at I kommer til at fortryde 😉

Med koden “Mie15” får I 15% rabat på bestilling af en kasse.

Bon Apetit

simple feast

simple feast

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments