ER DET BARE MIG, ELLER

En wolt rabatkode, Mø, teknik der driller og andre små hverdagobservationer 🖤

rabatkode til wolt

● Er de Københavnske cykelstier næsten altid proppet med WOLT-bude? Det må altså virkelig gå godt for dem. Jeg skal da også indrømme, at jeg selv bidrager lidt for ofte og jeg tør snart ikke tænke på, hvor mange Mexi Cali bowls fra California Kitchen, jeg har spist. Kunne I forresten bruge en lille rabatkode til Wolt? Så husk at I får 50 kr. i rabat på jeres første bestilling med koden Miekirstine

● Er Mø’s helt nye album helt genialt? Det er fandme godt gået af vores danske superstjerne.

● Er det p**** irriterende, at man ikke kan trykke shift og gå en linje ned, når man skriver i det lille pop-up vindue i Facebook’s messenger?

● Er det nærmest ligeså irriterende, når folk deler hver eneste sætning op i en ny besked, således at det der kunne skrives i èn besked kommer i 4?

● OG er Messengers funktion, hvor man kan se at en person har læst ens besked, både en blessing og en curse?

● Har Gina Tricot virkelig ramt plet med printet på den her kjole og den her bluse. Jeg har allerede skrevet mig op, så jeg får besked når den lander i handlen. (reklamelinks)

● Findes der noget mere frustrerende, end når man finder en fantastisk og genial opskrift på Pinterest og hurtigt opdager, at den kræver et eller andet mystisk ingrediens, som man ikke kan opstøve nogen steder i Danmark? Pt. er jeg f. eks på jagt efter noget så sjældent som forkogt majsmel.

● Er det forholdsvis uoverskueligt at tænke på, at vi går på vintertid i næste uge? Tænkt sig engang, at det snart skal til at blive mørkt kl. 16. Jeg er afgjort en af dem, der stemmer for at den afskaffes.

● Var H&M designsamarbejderne bare bedre i gamle dage? Jeg husker tydeligt min begejstring Isabel Marant-kollektionen, for slet ikke at tale om den, de lavede med Marni i 2012. Den næste i rækken er Moschino og jeg er ikke synderligt begejstret.

● Synes I også, at det er lidt pinligt at bede om salt, når I er ude og spise?

LÆS OGSÅ

Kan vi tale lidt om #42

10 Ting jeg ikke forstår

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments