10 TING JEG IKKE FORSTÅR

10 TING JEG IKKE FORSTÅR 1

 

● At der til hver modeshow er sat godt og vel en time af, hvor hvor selve showet tager ca. 10 minutter og de resterende 50 bliver brugt på at seate folk. Det er her det helt store rankerings-show udspiller sig og det er netop dèn del af modeugen, jeg på ingen måde bryder mig om og som ikke kan være sundt for nogen.

● Hvorfor regnen altid falder på de dage, hvor man har brug for tørvejr. Eller sådan føles det måske bare?

● At P3 STADIG spiller Kongens Have med TopGunn tre gange om dagen. Jeg får ondt i ørene, når den kommer.

● Hvordan man rammer den der helt perfekte vinegar-smag, som man f.eks finder på vinegar-fries og vinegar-chips. Er det bare helt almindelig rød eller hvidvinseddike? Jeg har prøvet begge dele, men synes ikke helt at jeg kan få det til at fungere.

● Den der slags emballage (typisk på pålæg) som man bare ALDRIG kan åbne. Den slags må da gå gennem en eller anden slags test og godkendelse under produktionen og her må nogen da opdage, at det ikke fungerer.

● Kogte grøntsager. Jeg ved godt, at jeg nok er forholdsvis alene om den her, men jeg forstår simpelthen ikke, hvordan man kan stå med det lækreste sprøde blomkål eller et par helt friske gulerødder og så KOGE dem.

● Det Københavnske boligmarked. Jeg vil gerne væk fra det hurtigst muligt og jeg forstår simpelthen ikke hvorfor helt almindelige mennesker, med en helt almindelig indkomst, ikke har en chance på det. I kan læse lidt om min nuværende situation HER.

● Dem, der vælger det helt hvide brød eller de helt hvide rundstykker. Ikke at de smager grimt, men når man nu kan få SÅ meget andet lækkert brød, nu til dags.

● Hvordan at webshops som Aliexpress og Wish kan løbe rundt. Altså når de fleste ting koster under 10 kr. så kan det da umuligt være en god forretning for forhandlerne.

● Jeg forstår heller ikke hvordan ting kan blive solgt på under 10 sekunder henne hos Vestiarie. I oven en måned, har jeg haft en alarm, der har sendt mig en mail hver gang Dior’s Saddle Bag bliver sat til salg og flere gange, har jeg klikket ind i samme sekund og HVER gang er den udsolgt. Tror jeg giver op (reklamelinks)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments