KONKURRENCE: SKIN FOOD SERIEN FRA WELEDA (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG)

KONKURRENCE: SKIN FOOD SERIEN FRA WELEDA (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 1

Reklame for Weleda 

Go mandag morgen, kære jer 🖤

Egentlig havde jeg store planer om, at den her konkurrence skulle være delt i går, men så skete der lige pludselig det, at det blev 30 grader og alle de gode søndagsplaner jeg ellers havde, blev skiftet ud med spontane aftaler og grill i haven i Vanløse. Sådan kan det jo gå og heldigvis for det!

Når det så er sagt, så er sådan en lækker konkurrence jo også en ganske god måde at starte en mandag på, ikke sandt? Som I efterhånden nok har bemærket, så fylder bloggen 10 år i denne måned og derfor har jeg teamet up med nogle af mine favoritter og bedste samarbejdspartnere gennem tiden, om en række lækre konkurrencer.

I sidste uge kunne I vinde en smuk taske fra Adax (og hvem den heldige blev, kan I se henne i min story) og i dag er det mine venner fra Weleda, som har været så søde at diske op med en lækker præmie. En af jer, kan nemlig vinde hele den vidunderlige hudplejeserie, Skin Food.

Jeg har tidligere erklæret min kærlighed til Skin Food-serien og jeg vil gå så langt som at sige, at den klassiske Skin Food-creme, er en af de bedste, jeg nogensinde har prøvet. Især inden for den prisklasse. Den klassiske er en meget fed en af slagsen og den holder huden fugtig hele dagen igennem. Den kan tilmed også bruges over hele kroppen – både ansigt, krop, hænder og fødder. Jeg bruger den primært som dagcreme.

Tidligere på året lancerede de Skin Food light, som har alle de samme gode egenskaber. Dog er den ikke helt ligeså fed. Den har jeg faktisk bugt hele sommeren, hvor min hud ikke har skreget helt så meget efter fugt, som den gør i de kolde måneder.

Konkurrence

For at deltage i konkurrencen om hele herligheden, skal I ikke gøre andet end at smutte hen på Instagram, give det her billede et like og smide en kommentar eller Emoji i kommentarfeltet. Og så selvfølgelig følge med hos mig og Weleda.

Vinden finder jeg på søndag og deler det i min story.

GOOD LUCK 🖤

KONKURRENCE: SKIN FOOD SERIEN FRA WELEDA (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 2

KONKURRENCE: SKIN FOOD SERIEN FRA WELEDA (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments