KONKURRENCE: DEN SMUKKESTE TASKE FRA ADAX (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG)

Adax taskeReklamelinks: Jacket: Weekday T-shirt: & Other Stories Trousers: Blanche Shoes: Veja Bag: Adax

Reklame for Adax

Go’søndag morgen 🖤

Jeg håber at I er i fuld sving med at nyde weekenden derude! Det kan I tro at jeg er. Jeg landede hjemme på Fyn fredag eftermiddag og har nydt hvert eneste sekund lige siden. Tiden går med en perfekt kombination af afslapning, arbejde, genbrugsshopping og hjemlig hygge. Som I nok også bemærkede, så stod det ned i tykke stænger hele dagen i går og selvom jeg uden tvivl er en ægte sol-elsker, så kan sådan en regnvejrsdag altså også et eller andet. I hvert fald engang imellem og det mindede mig i hvert fald om, at efteråret altså også kan et eller andet.

Det siger næsten sig selv, at billederne her ikke er derfra. De er nærmere bestemt fra i fredags, hvor sensommeren viste sig fra sin ganske fine side. Både bluse og bukser har jeg vist flere gange herinde, men det er altså også et par gode klassikere, som fungerer til det meste og som kan bruges sæson efter sæson. Især min t-shirt har vist sig at være et godt køb. Nu ved jeg godt, at det “bare” er en hvid t-shirt, men sådan en kan man næsten heller ikke undvære og den her er uden tvivl en af de bedste og pæneste, jeg nogensinde har haft.

Men nok om tøjet, for I virkeligheden er det jo den smukke taske fra Adax, som det skal handle om…

Adax taske

KONKURRENCE

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, så fylder bloggen 10 år her i August og det fejrer jeg hele måneden. Både med en masse tilbageblik og opsamlinger og selvfølgelig en håndfuld konkurrencer. Altså noget der kommer jer til gode, for i virkeligheden, er det jo jer, som jeg kan takke for hele det her eventyr.

I sidste uge kunne I vinde de smukkeste neglelakker fra Nailberry og i torsdags kunne I læse mine refleksioner omkring nogle af de bedste ting, som bloggen har givet mig. I dag er det blevet tid til endnu en konkurrence og her har mine venner fra Adax været så søde at donere en taske. Adax er et af de brands, som jeg har samarbejdet med gennem de fleste af bloggens leveår og jeg har flere af deres klassiske og tidløse modeller hjemme i min samling.

Senest har jeg kastet min kærlighed på den smukke Mindy-taske, fra deres nye kollektion. Ikke nok med at farven er helt vidunderlig, så er den også enormt praktisk og den helt perfekte hverdagstaske, som mere eller mindre passer til det hele.

En af jer kan også få den hjem I jeres samling og det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at smutte hen på Instagram, givet det her billede et like og smide en lille kommentar eller emoji i kommentarfeltet. Og så selvfølgelig følge mig og Adax 🖤Vinderen finder jeg på næste søndag og jeg afslører hvem det bliver i min story.

Held og lykke og rigtig god søndag!

Adax taske

Adax taske

Adax taske

Adax taske

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments