DE BEDSTE TING, BLOGGERLIVET HAR GIVET MIG (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG)

Hvis det skulle være gået nogen næse forbi, så er bloggen her netop fyldt 10 år og det har jeg naturligvis tænkt mig at fejre, til den helt store guldmedalje. Det har jeg dedikeret August måned til og derfor har jeg skriftet en håndfuld af de faste indlæg ud med tilbageblik, opsamlinger og refleksioner over de seneste mange år. I sidste uge handlede det bl.a om de ting, som bloggerlivet har lært mig. I dag skal vi kigge lidt på nogle af de aller bedste ting, som 10 år blogging har ført med sig 🖤

DE BEDSTE TING, BLOGGERLIVET HAR GIVET MIG (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 1Juli 2017, da jeg lagde Wewonder på hylden

Venskaber

Selvom bloggen har ført enormt mange fine ting med sig, så er der alligvel èn ting, som overgår dem alle. Det er naturligvis alle de venskaber, som jeg har opbygget over tiden. Jeg vil næsten gå så langt som at sige, at 80% af min omgangskreds består af mennesker, som jeg har mødt gennem bloggen, på den ene eller den anden måde. Det er en god blanding af fellow-bloggere (eller influenter, som det jo nok kaldes i dag), folk som jeg har arbejdet med på forskellige kampagner, folk fra bureauer, fotografer og sågar et par læsere i ny og næ. F. eks blev jeg kontaktet af en meget sød piger, da jeg rejste alene rundt på Bali for et par år siden og kom til skade. Hun var der tilfældigvis sammen med sin veninde og skrev til mig, fordi hun nok fornemmede, at jeg kunne bruge lidt hjælp. Et uheld førte til et held og vi havde de sjoveste dage sammen. Jeg endte endda med at fejret min 30 år fødselsdag sammen med dem.

Som det er med så mange andre venskaber, så har nogle naturligvis været været mere intense i perioder. Nogle er løbet ud i sandet og andre står stadig stærk. Men uanset hvad, så har jeg været så dybt taknemmelig for hver og et. Jeg har særligt knyttet mig til dem, som jeg har rejst med, fordi man lærer hinanden ret godt at kende, når man er så intenst sammen i flere dage og ofte kommer ud fra et par udfordringer. For et par år siden havde Lau og jeg f. eks fornøjelsen af hinanden i en hel uge på Cypern. I foråret var jeg på Malta med Julie og i sidste måned var jeg i Tyskland med Mathilde. Blot for at nævne et par stykker.

Så er der selvfølgelig Katten, som jeg har set store dele af verden med og som i mange år har været min tro og faste foto-makker. Der er Rikke, som pakkede hele sit liv sammen og rejste til Singapore. Det resulterede i hele tre besøg over årene og et hav af skynde minder.

Mens mange finder alle deres venner i gymnasiet, på jobbet eller på studiet, så har jeg tydeligvis fundet mine gennem bloggen og jeg er taknemmelig helt op til månen.

DE BEDSTE TING, BLOGGERLIVET HAR GIVET MIG (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 2Med Kat og Emilie, August 2018

Oplevelser

Selvom det måske lyder lidt klichè-agtigt, så må jeg til tider nive mig selv i armen, for at tro på, at det virkelig kan være rigtigt, at netop JEG har været så heldig. Hold.nu.fast hvor har der været mange fine oplevelser gennem tiden. De mange rejser er næsten et kapitel for sig selv og selvom nogle selvfølgelig har været mere interessante end andre. Langt de fleste byder også på udfordringer og frustrationer, men når det så er sagt, så har jeg også oplevet dele af verdens, som jeg nok ikke havde fået set ellers.

En af dem, som står helt klart i mine erindringer er turen til Nordkap og det nordligste Norge. Uden tvivl det smukkeste sted, jeg nogensinde har set. Forårets tur til Nordirland, hvor Game Of Thrones-temaet var gennemgående er også en af de helt gode. Den første rejse gik til London med Universal, hvor jeg fik lov til at opleve og møde The Pierces. Jeg har boet på det vildeste hotel på Bali og set et hav af interessante sider af Miami.

Udover rejserne, har der naturligvis også været en lang række fester, events og andre begivenheder, som i aller højeste grad har skrevet sig ind i mine erindringer.

DE BEDSTE TING, BLOGGERLIVET HAR GIVET MIG (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 3Nordkap, 2015

DE BEDSTE TING, BLOGGERLIVET HAR GIVET MIG (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 4

Udfordringer

Ordet er “udfordring” er måske en smule negativt ladet, men sådan skal det bestemt ikke tolkes i denne sammenhæng. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg f. eks har stået i en situation og tænke “det kan jeg simpelthen ikke” men alligvel gjort det, gennemført og oplevet, at det jo alligvel gik sammen. Jeg har f. eks hold foredrag, hvor jeg har været rystende nervøs i dagene op til. Jeg har skulle tale i store forsamlinger, jeg har modtaget kritiske kommentarer og lært at forholde mig til dem, jeg er blevet talt grimt om på Jodel uden at miste modet og jeg er blevet fravalgt til jobs og samarbejder og har lært at forene mig med det.

Jeg har også lært en hulens masse praktiske og kedelige ting. Alt det, der følger med, når man er selvstændig. Jeg var uden tvivl klassens dårligste til Matematik under hele min skolegang, men alligvel har jeg formået at stå for mit eget regnskab i mange år og har efterhånden ok styr på SKAT og alle de kedelige ting, der følger med. Hver gang jeg laver en årsopgørelse eller et momsregnskab, giver jeg lige mig selv et klap på skulderen 😉

DE BEDSTE TING, BLOGGERLIVET HAR GIVET MIG (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 5Med Linnea og Sidel i Aarhus, Oktober 2018. Her skulle vi holde foredrag i Bruuns Galleri

Muligheder

Der er uden tvivl dukket nogle muligheder op hen ad vejen, som jeg aldrig ville have fået, hvis det ikke havde været på bloggis her. For det første, er der jo alle de lande og anderledes destinationer, som jeg ikke ville have oplevet. Derudover er der også alle de spændende samarbejder, jeg har haft. Nogle mere vellykkede end andre, selvfølgelig. Blandt dem, som jeg er mest stolt af, er nok da jeg bl.a fik lov til at være en del af den store Sloggi-kampagne (selvom den indebar, at jeg skulle stå i undertøj på Nordhavnen på årets koldeste dag). Så er der naturligvis også mit designsamarbejde med Gardenia, hvor jeg fik mulighed for at designe mine egne sko.

Derudover er jeg også enormt glad for og en smule beæret over at kunne skrive samarbejder med virksomheder som IKEA, H&M, SAS, Ganni, Pieces, Philips, & Other Stories, Arket, Monki osv. på CV’et.

DE BEDSTE TING, BLOGGERLIVET HAR GIVET MIG (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 6Sloggi Kampagne, Marts 2018

DE BEDSTE TING, BLOGGERLIVET HAR GIVET MIG (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 7Mit design for Gardenia, December 2016

Kontakten med jer

Sidst men ikke mindst, vil jeg selvfølgelig pointere kontakten med jer og det venskab, som jeg nærmest føler at vi har. Hvis I ikke var her, så var der ingen blog og jeg har ikke tal på, hvor mange gange I har løftet mig op og hjulpet mig. Er jeg i tvivl om noget, så er der altid nogen på linjen med et godt råd og er jeg ked af noget, så er I altid klar med et par rosende ord og mister jeg min bolig, så står I klar til at hjælpe.  Jeg ved næsten ikke noget bedre, end tjekke ind til en sød og kærlig besked og den slags betyder så meget mere, end I tror.

Jeg kan selvfølgelig ikke løbe fra, at aktiviteten i kommentarfeltet var noget større i de gode gamle dage, men det tror jeg egentlig at de fleste bloggere oplever. Nu er situationen selvfølgelig også den, at I kan finde os på flere forskellige medier og selvom jeg aldrig har formået at få jer allesammen med over på Instagram, så er det alligvel ofte der, at I stiller spørgsmål og henvender jer. Og I skal da være så velkommen. Jeg ELSKER når I tager kontakt. Uanset om det er med et spørgsmål, et par søde ord, konstruktiv kritik eller noget helt tredje. Jeg elsker at mærke at I er der. Det kan jeg jo heldigvis også se på diverse statistikker, men det er altså bare noget andet, når I også giver lyd fra jer. Så bliv endelig ved med det 🖤

P.s Husk at I stadig kan nå at deltage i fødselsdagskonkurrencen, hvor I kan vinde de skønneste Lakker fra Nailberry

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments