#GARDENIA75 OG LIDT OM TAKNEMMELIGHED

#GARDENIA75 OG LIDT OM TAKNEMMELIGHED 1

ENDELIG skriver vi d. 15 December og det er altså ikke hvilken som helst dag. Det er selvfølgelig dagen hvor mit, Fredes, Maries og Kat’s designsamarbejde med Gardenia bliver lanceret. Med andre ord, så kan man købe skoene NU og det er både totalt angstprovokerende, nervepirrende, surrealistisk og helt fantastisk på samme tid.

Det her samarbejde er afgjort et af de samarbejder og milepæle i min blog-karriere, som jeg er aller mest stolt af. Èn ting er at få lov til at designe sin egen sko, men noget andet er også at få lov til at gøre det for et så enerkendt og etableret brand som Gardenia. Selv kunne jeg næsten ikke komme i tanke om et bedre match, eftersom 80% af min skosamling består af Gardenia-sko. Jeg er virkelig stolt, beæret og ikke mindst taknemmelig. Da en sød læser skrev til mig tidligere på dagen, at hun havde købt skoene, fik jeg altså lidt af et sug i maven.

Tænk engang, at I rent faktisk findes og sidder derude og læser min blog. Jeg skylder jer alt og hvor klichè-agtigt det end må lyde, så er jeg simpelthen så taknemmelig. Især fordi jeg ved, at flere af jer har fuldt med i ret mange år efterhånden. Uden jer, så ville jeg ikke få muligheder som denne og få lov til at stå op til mit drømmejob hver evig eneste morgen. Tak er kun et fattigt ord <3

Hvis nogen af jer køber skoene, så må I love at fortælle mig det og tag mig endelig på diverse sociale medier, hvis I der noget der.

Alle skoene kan købes lige HER og selvfølgelig også i Gardenias to fysiske butikker her i København.

Kan I have verdens bedste aften <3

gardenia2
mie
gardenia1
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments