PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 1Reklame for Weleda

Mens det der føles som ALLE andre, var på Roskilde festival, onsdag, torsdag og fredag så rejste jeg en lille tur sydpå. Langt væk fra mudder, regn og kedelige temperaturer. Destinationen var nærmere bestemt det sydlige Tyskland i en lille by uden for Stuttgart. Her hører Weleda nemlig til og det er også her de gror flere af de blomster, som de bruger i deres produkter.

Jeg er vanvittig glad for at jeg fik mulighed for at komme afsted og jeg tøvede ikke, da invitationen kom for et par måneder siden. Den opmærksomme læser ved nok, at jeg er forholdsvis stor Weleda-fan og i særdeleshed af deres klassiske skinfood-creme, som efter min mening, som jeg tidligere har omtalt som en af de bedste i verden. Derfor siger det næsten sig selv, at jeg jeg så enormt meget frem til at komme ned og se hvor den kommer fra, hvordan den bliver lavet og i det hele taget bare til at lære lidt mere om den. Og nu hvor programmet både lød på en tur i deres have og andre spændende udendørsaktiviter, så blev det hele lige toppet med noget nær perfekt sommervejr!

Jeg kom selvfølgelig hjem med en million milliard billeder og selvom det tog forholdsvis lang tid, har jeg endelig sorteret i dem og samlet nogle af de bedste. Dem får I her – selvfølgelig krydret med en håndfuld fortællinger.

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 2Reklamelinks: DressMonki* T-shirt: & Other Stories* Bag: Loewe Shoes: Veja 

Vi boede i den lille by Schwäbisch Gmünd (ja, det tog lidt tid at lære at udtale) og tjekkede ind i Villa Hirtzel. En lille hyggelig by, som var flittigt besøgt at turister. Onsdagen bruge vi på at lande, tjekke ind og så en lille rundvisning i byen. Vi sluttede af med en middag, sammen med et par repræsentanter fra Weleda og selvfølgelig resten af vores gruppe, som bestod af ca. 10 bloggere fra forskellige europæiske lande.

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 3

Torsdag morgen blev vi hentet i en bus, som kørte os ud til Weleda’s hovedkontor, som ligger ca. 10 min fra Schwäbisch Gmünd. Et hovedkontor, som er omgivet af deres smukke have, hvor de gror flere af de planter og blomster, som bliver brugt i deres produkter. Det var en vanvittig flot have og som de nævnte flere gange, så var vi kommet på det helt rigtige tidspukt, hvor alt var i fuld flor.

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 4

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 5

Efter en lang rundvisning i haven, blev vi placeret i en mark fyldt med Morgenfrue-blomster, som vi skulle plukke. Nogle af dem, skulle vi bl.a bruge senere, hvor vi skulle lave vores egen sæbe. Det var en vidunderlig mark og I kan næsten selv regne ud hvor mange billeder der blev skudt, da der pludselig blev placeret 10 bloggere i en blomstermark 😉

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 6

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 7

Som sagt dyrkede de ikke kun smukke blomster, men også et have af forskellige planter, som også bliver brugt i deres mange produkter. Den slags kræver selvfølgelig også et par drivhuse.

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 8

Man kan næsten ikke sig produkter, cremer og sæber uden også at sige lavendel. Det var der selvfølgelig også rigeligt af.

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 9

Min ternede kjole fra Mango passede glimrende ind i omgivelserne, hvis jeg selv skal sige det 😉

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 10

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 11

Efter blomsterplukning og en lille workshop, hvor vi lavede vores egen håndsæbe, men nogle af de blomster og planter, som vi havde plukket, sluttede vi dagen af med at lave en lille facial på os selv. Vi lærte bl.a hvordan vi skulle massere vores ansigter, så vi fik det optimale ud af det. Selvfølgelig alt sammen med hjælp af Weledas produkter.

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 12

Om aftenen stod den på middag med hele holdet og her er Mathilde og jeg på vej op i restauranten. Et godt klassisk elevatorselfie. Det var i øvrigt et billede, der for første gang nogensinde satte min ild til min Instagram, da jeg delte det i min story. Det væltede ind med spørgsmål ang. min kjole og den er selvfølgelig fra Month Of May. Printet er helt nyt og findes lige her.

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 13

Fredag stod den på en omgang intensiv undervisning i hvordan vores hud hænger sammen og fungerer. Selvom det naturligvis var interessant og brugbar viden, så var jeg helt done, da vi var færdige. Jeg blev i hvert fald mindet om, hvor hårdt det faktisk er at gå i skole og bare sidde og lytte. Det er alt for lang tid siden, at jeg sidst har prøvet den slags.

PÅ TUR MED WELEDA; SOL, BLOMSTERMARKER OG SKØNNE PRODUKTER 14

Det var først afgang mod København sidst på eftermiddagen, så vi nåede også lige at gå en tur rundt i byen og nyde det fantastiske vejr. Vi vidste jo godt hvad vi skulle hjem til. Jeg var hoppet i en vidunderlig kjole fra Rabens Saloner (modtaget i gave) som jeg allerede har udnævnt som en favorit. Så fin og luftig og genial at have med i en kuffert, fordi den ikke krøller.

Tak til Weleda for et par skønne dage og til Mathilde for det bedste selvskab 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments