ET FARVEL TIL WEWONDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe fynske blomstermarker og bluse fra Gina Tricot (reklamelink)

Okay, overskriften er lidt af en clickbait, det indrømmer jeg gerne, men jeg kunne simpelthen ikke lade være. Desuden gør jeg mig ikke så meget i den slags i det daglige, så jeg tænkte, at den lige gik an en enkelt gang 😉

For selvfølgelig lukker jeg ikke bloggen. Hvad søren skulle jeg så lave? 😉 Sagen er egentlig bare den, at jeg har besluttet mig for at sige farvel til navnet, Wewonder og skifte til noget så originalt, som mit eget navn, Mie Kirstine. Så fra nu af kan I finde mig på Miekirstine.dk

Og hvorfor så det?

Jamen ganske enkelt bare fordi, tiden er kommet til det og jeg føler lidt, at jeg er vokset lidt fra Wewonder. Desuden har jeg aldrig været heeeeelt pjattet med navnet, men dengang i 2009, hvor bloggen opstod, havde jeg heller ikke lige forudset, at den skulle køre de næste mange år og at den ville ende med at blive min levevej. Havde jeg vidst det, så havde jeg nok gjort mig lidt flere tanker om navnet 😉

Desuden har jeg aldrig helt vidst hvad jeg skulle svare i følgende sametale?

Nyt menneske: “Hvad laver du?”

Mig: “Jeg har en blog, som jeg lever af”

Nyt menneske: “Nå, hvad hedder din blog?”

Mig: “Æhmm.. Wewonder!”

Nyt menneske: “Okay, hvorfor det? og hvad betyder det?”

Mig: “Ja, det ved jeg faktisk ikke – fordi det var sjovt engang. Tror jeg?!?”

I kan jo nok se, at det bare vil være lidt nemmere, hvis jeg kunne sige “Jeg har en blog, og den hedder bare mit navn, Mie Kirstine” ik? 😉

Kommer det til at betyde noget?

Næ – ikke det mindste for jer og indholder bliver fuldstændig som det plejer at være. Min nye URL bliver selvfølgelig Miekirstine.dk så hvis I har bogmærket siden, så må I selvfølgelig gerne lige ændre det. Og hvis I ikke orker det, så skulle wewonder.dk også gerne føre jer videre så I lander der hvor I skal.

For mig personligt er det selvfølgelig en beslutning, som lige krævede lidt overvejelse. Der er naturligvis lidt teknisk bøvl, så som ændring af navn på diverse platforme, så som bloglovin og Facebook. Ikke det nemmeste i verden, skulle jeg hilse og sige.

Derudover er medfører det naturligvis lidt bekymring. Aner folk overhovedet hvem Mie Kirstine er? og er jeg bare Wewonder? Men jeg har besluttet mig for, at jeg godt tør at satse og lige nu har jeg den helt rigtige mavefornemmelse. Det skal nok blive godt og når det så er sagt, så er der jo ikke rigtigt noget der forandrer sig alligvel.

Det var bare det. Kan I have en skøn fredag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments