KONKURRENCE: DE SMUKKESTE EFTERÅRSFARVER FRA NAILBERRY (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG)

KONKURRENCE: DE SMUKKESTE EFTERÅRSFARVER FRA NAILBERRY (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 1

Reklame for Nailberry

Bloggen har 10 års fødselsdag og det kan nok ikke komme bag på nogen længere. I denne måned er det selvfølgelig temaet herinde og mens jeg både har lavet et decideret fødselsdagsindlæg og en lille opsummering af nogle af de vigtigste ting, som bloggerlivet har lært mig, så har jeg jo også teaset for, at jeg har en række skønne konkurrencer i ærmet. Jeg har temaet up med en række af de brands, som jeg har samarbejdet med gennem årene, som alle har været søde at donere de lækreste præmier.

Den første får I i dag og her bliver vi i skønhedshjørnet. Eller nærmere bestemt, negle-hjørnet. Jeg er en af dem, som altid har være svært glad for neglelak og jeg går sjældent rundt uden. Gennem årene, har jeg også haft mulighed for at prøve et hav af forskellige af slagsen. Nogle bedre end andre.

Dog kan jeg med hånden på hjertet sige, at der er èt brand, som skiller sig ud fra alle de skønne, jeg har prøvet. Det er naturligvis Nailberry. Et engelsk brand, der har eksisteret siden 2012 og har til formål at give stærke og sunde negle. Ikke nok med, at alle lakker er veganske og cruelty free, så har de også en palette af farver, der giver regnbuen kamp til stregen. De har en holdbarhed, som er bedre end alt andet, jeg har prøvet til dato og så ligger dig sig bare enormt pænt.

KONKURRENCE

I samarbejde med Nailberry har jeg udvalgt en lille efterårs-pakke, som èn af jer kan vinde. En samling af 5 forskellige farver, som med sikkerhed vil passe ind i et hvert efterårslook!

For at deltage skal I ikke gøre andet, end at smutte hen på Instagram, følge mig, give det her billede et like og en lille kommentar eller emoji. Vinderen finder jeg næste søndag og offentliggør hvem det bliver, i min story.

GOOD LUCK

KONKURRENCE: DE SMUKKESTE EFTERÅRSFARVER FRA NAILBERRY (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments