10 ÅR MED WEWONDER OG MIEKIRSTINE

10 år. TI ÅR. I al sandhed er det faktisk en tredjedel af min levetid og i bund og grund halvdelen af den del af mit liv, som står helt klart i mine erindringer. På den ene side forstår jeg ikke en klap af, hvor tiden er blevet af og på den side, så giver det jo rigtig god mening. Ganske enkelt fordi jeg nærmest ikke kan huske at have et liv uden at have en blog og forbi bloggen i aller højeste grad også har været med til at definere og forme mit liv, som det ser ud nu.

10 ÅR MED WEWONDER OG MIEKIRSTINE 1Juni 2019 i kjole fra & Other Stories

Bloggen er en del af min historie på de fleste kanter og led; mit arbejdsliv, mine interesser, de milepæle jeg har nået, de oplevelser jeg har haft, de erfaringer jeg har gjort mig, de dele af verden jeg har set og ikke mindst de venskaber, jeg har opbygget. Hvis jeg aldrig havde oprettet den blog i August 2009 så havde mit liv, uden tvivl set helt anderledes ud, end det gør i dag.

Det her 10-års jubilæum har floreret i mine tanker det seneste år og jeg har i den grad brug gjort mig mange tanker om hvordan det skulle markeres. Nu er det selvfølgelig nok lidt vildere for mig, end det er for jer og mon ikke det kun er et fåtal af jer, som har været med helt fra starten?

Jeg skal selvfølgelig nok love, at der ikke kommer til at gå totalt fødselsdag-gak i den over de næste par uger, men det kommer altså til at være temaet herinde. For igen, TI ÅR!! Det er altså noget, der skal fejres!

Jeg har ikke lagt en lang og fast strategi og jeg tænker, at vi bare tager det lidt hen ad vejen. Jeg kan dog allerede love, at der kommer til at være en håndfuld konkurrencer, hvor præmierne er doneret af nogle af de brands, som jeg har samarbejdet tæt med over tiden. Der er ikke sparet på noget og I kan godt glæde jer. Derudover vil det naturligvis også være på sin plads at diske op med nogle opsummeringer og tilbageblik. Af den underholdende slags, naturligvis. Jeg vil bl.a komme omkring nogle af de bedste ting, som bloggen har ført med sig, nogle af de sværeste og de største udfordringer og nogle af de lidt ømme øjeblikke. Hvis I har idèer til noget I gerne vil høre mere om, så må I endelig sige til 🖤

10 ÅR MED WEWONDER OG MIEKIRSTINE 2Et godt klassisk outfitbillede i 2011

Afslutningsvis var det måske lige på sin plads at kigge tilbage på dengang, hvor det hele begyndte. Nærmeste bestemt d. 2 August 2009 hvor det første indlæg blev udgivet (ja, jeg glemte faktisk helt at markere det på selve dagen, men sådan går det jo ofte for dem, der har fødselsdag midt i sommerferien). Faktisk startede jeg bloggen sammen med min veninde, Cecilie, som jeg heldigvis stadig er rigtig gode veninder med og inden da, havde vi haft en anden lille blog på en anden platform. Men Wewonder startede præcis d. 2 August 2009.

Senere sprang Cecilie fra og jeg kørte showet videre. For en kort stund var der også en anden veninde ind over, men det fungerede heller ikke. Det var dengang, hvor de fleste blogs blev kørt af to eller mere. Af samme grund har det altid føltes lidt skørt at bloggen hed Wewonder og jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg aldrig var helt nede med navnet og altid følte mig lidt utilpas, når folk spurgte hvad den hed. Alligevel skulle det tage mig mere end 8 år at skrifte navn. Endda til noget så originalt som mit eget; Mie Kirstine. En beslutning, som jeg aldrig har fortrudt.

Som I nok fornemmer, kunne jeg blive ved med at fortælle historier og anekdoter fra det sidste årti. Det skal der nok blive plads til. Men jeg vil stoppe for i dag og gemme de bedste til senere. Så afslutningsvis vil jeg bare sige KÆMPE TILLYKKE til Bloggen, til mig selv og til jer. Og selvfølgelig også af HELE MIT HJERTE KÆMPE TAK til jer. Uanset om I har været med fra starten eller tjekker ind for første gang. Uden jer var der ingen blog og min personlige historie havde set helt anderledes ud!!

BARE TAK 🖤

10 ÅR MED WEWONDER OG MIEKIRSTINE 3London 2011. Et af mine første samarbejder var med Universal Music. Her var jeg et smut i London for at møde og se en koncert med bandet The Pierces. Jeg følte mig som en superstar 😂

10 ÅR MED WEWONDER OG MIEKIRSTINE 4Juli 2016. På vej til Musik i Lejet i samarbejde med Pieces

10 ÅR MED WEWONDER OG MIEKIRSTINE 5Dengang jeg designede mine egne sko for Gardenia.

10 ÅR MED WEWONDER OG MIEKIRSTINE 6I fint selskab med Sidsel og Lasse, da vi lancerede Society B i September 2016. Deres blog har desuden også lige rundet de 10 år så kæmpe stort tillykke fra jeres sidemakker. 

10 ÅR MED WEWONDER OG MIEKIRSTINE 7

Med lyst hår og grimme bukser i April 2013

10 ÅR MED WEWONDER OG MIEKIRSTINE 8Nordirland Maj 2019 som uden tvivl går over historien, som en af de sjoveste og mest interessante rejser, jeg har været på i forbindelse med bloggen. 

10 ÅR MED WEWONDER OG MIEKIRSTINE 9Gili Øerne i April 2017

10 ÅR MED WEWONDER OG MIEKIRSTINE 10Cypern i 2017 i forbindelse med en kampagne med Eliza Was Here

10 ÅR MED WEWONDER OG MIEKIRSTINE 11Mit seneste “professionelle” billede, som skulle bruges til Society B’s platform

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments