DA VI LANCEREDE SOCIETY B

b3-89

Jeg var helt høj, da jeg kørte hjem fra vores Society B-lancering i onsdags. Måske også en lille smule fuld, men mest bare vildt glad over, at det hele gik langt over vores forventninger og der kom SÅ mange mennesker forbi og alle var bare søde og glade. Chris og Lau havde knoklet for at få det hele til at spille og de havde virkelig gjort et godt job.

Hele festen blev holdt i showroom-lejligheden, HANDVÄRK, og jeg kan næsten ikke komme i tanke om en mere passende location. Det var hjemligt og føltes lidt som om, at en af os bare havde valgt at lægge lejlighed til (for ja, vi bloggere tjener jo så mange penge, at vi fint har råd til at bo sådan….haha).

Alt den pæne mad var fra Gastrostudio og jeg er sikker på, at det smagte helt fantastisk, for da jeg lige fik 5 min til at spise, var alt væk 😉 Så var det godt, at der var lækre drinks fra Nohrlund og gode øl fra Herslev Bryghus.

Som den helt enormt gode eventplanner, Chris har vist sig at være, så hyrede hun naturligvis også en dygitg fotograf. Hun hedder Barbora og har virkelig gjort det godt job. Se med engang..

b3-105Inden gæsterne kom

b3-44Kat og jeg er igang med vores helt store fotoshow

b3-211Nogen lytter meget opmærksomt og intenst, da Chris holder en sød tale og velkomst. 

b3-23

b3-96Muligvis et af mine yndlingspar i hele verden – The Sidsel og Lasse

b3-1

b3-289Sammen med min søster, som selvfølgelig også kom forbi til en drinks <3 

b3-308

b3-25Alt i alt var det bare en kæmpe succes og en af de dage, hvor det hele spillede. Jeg glæder mig så meget til at se, hvad fremtiden bringer for vores nye netværk. Jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig godt og mest af alt, så er jeg bare super glad for og stolt over at være omgivet af så mange skønne og ikke mindst inspirerende mennesker.

Husk at I skal besøge vores hjemmeside, hvor man hele tiden kan se de nyeste indlæg. Så er der selvfølgelig også Instagram, hvor vi opdaterer dagligt og ikke mindst Facebook <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments