STATUS PT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Top: Pieces (HERE) Trousers: Pieces (HERE) Shoes: Superga (HERE)

Hej venner og aller glædeligste tirsdag. Jeg tænkte, at jeg lige ville tjekke ind og give en lille kort forklaring på, hvordan det egentlig står til her bag skærmen og hvorfor der er lidt længere mellem indlæggene, end normalt. Først og fremmest skyldes det selvfølgelig, at langt størstedelen af jer er på ferie og tydeligvis bruger minimal tid foran computeren og at I helt sikkert har mange andre sjove ting at lave, end at læse blogs. Selvom jeg selvfølgelig ikke synes at der findes noget mere interessant 😉

Derudover har jeg også udnyttet de sidste par ugers stilhed til at gå all in på to projektet. Det ene er at gøre min nye blog klar til flytningen på mandag. Rom blev ikke bygget på en dag og jeg kan mærke, at det er et ret stort arbejde, at få den til at blive præcis som jeg ønsker. Jeg vil så hjertens gerne have, at der kommer til at være et fint og overskueligt system i tingene herinde og at det endnu nemmere for jer at finde rundt i mine opskrifter og rejseguides. Pt. bruger jeg flere timer om dagen på at sidde og teste forskellige muligheder og bygge det hele op fra bunden. Jeg håber sådan, at jeg når at få nok hele så fint, at jeg i hvert fald er 90% tilfreds, når den går i luften meget snart. Husk at jeg nok skal dele lidt af processen henne på snapchat (Miekirstine)

Det andet projekt er, at jeg besluttede mig for, en gang for alle, at få fuldstændig styr på mit fysiske liv. I starten af måneden var min lejlighed så uoverskuelig, at jeg fuldstændig mistede overblikket og simpelthen ikke kunne overskue hvor jeg skulle starte. Jeg havde ganske enkelt ALT for mange ting og hvert hjørne, skab, skuffe, kasse osv. var proppet til randen. Jeg ringede grædende til min mor og fortalte om mit “store” problem og hun var heldigvis så sød at tilbyde sin hjælp. I sidste uge brugte vi en HEL dag på at få skudt projekt-rengøring igang og det var lige præcis det der skulle til. Siden den dag, har jeg dagligt brugt 2-3 timer på at rydde op i forskellige kroge og hjørner. Jeg har smidt så ualmindelig mange ting ud, sorteret alt til mindste detalje og indset hvor stort et projekt det egentlig var. Det begynder efterhånden at ligne noget og jeg har svært ved at beskrive, hvor godt og tilfredsstillende det føles.

I dag er det f. eks mt køkken, der er stået for skud og ved I hvad? Jeg har smidt intet mindre end 5 (FEM!!!!) store sorte sække ud. ALLE skabene er blevet taget, alle hylder er blevet tørret af, fryseren renset og rengjort og det samme med mit køleskab. Jeg kan slet ikke forstå hvordan der har kunne være SÅ mange (ligegyldige) ting i mit lille Nørrebro-køkken.

Mit mål er, at projektet helst skal være færdig inden på mandag, så jeg kan starte den nye sæson og mit nye blog-kapitel med fuldt overblik. Jeg tager til Fyn på fredag og det giver mig præcis to dage til at nå i mål. Jeg er sikker på at det nok skal lykkes.

Billedet er forresten fra tordag i sidste uge, hvor jeg tilbragte dagen til Musik i lejet, sammen med Pieces ?

Nu vil jeg holde fri resten af dagen og tilbringe min aften i madklub. Mon ikke jeg får tid til at tjekke ind igen i morgen. Rigtig god aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments