RESTAURANTANBEFALING: PICO PIZZA PÅ NØRREBRO

Pico Pizza

Det er ved at være alt alt for lang tid siden, at der sidst har været en restaurantanbefaling herinde! Det er der naturligvis en god forklaring på. Det skyldes dels, at jeg har ikke har været specielt meget hjemme i løbet af de seneste måneder og dels, at jeg har været inde i en periode, hvor jeg ikke har været specielt god til at prøve nye steder. Det kan jo være det farlige ved at bo i en by, der har så mange muligheder og vidunderlige spisesteder. At man har har en tendens til at vælge det, der fungerer og til at vende tilbage til de steder, hvor man har fået en rigtig god oplevelse.

Det er bestemt ikke fordi listen over steder jeg gerne vil prøve ikke er lang. Faktisk har jeg en hel mappe inde på instagram, hvor jeg gemmer billeder fra de restauranter, jeg gerne vil besøge. Sådan en kan jeg virkelig anbefale og den er det perfekte værktøj, når man kommer ud i den der klassiske “hvor skal vi spise-situation”.

Indtil i går lå Pico Pizza aller øverst på min liste og jeg er SÅ glad for, at jeg endelig fik prøvet det. At dømme ud fra de billeder der har floreret på sociale medier, var mine forventninger tårnhøje og de blev bestemt indfriet.

Læs også: Restaurantanbefaling: Neighbourhood-pizza

Pico Pizza

Maden

Konceptet er helt genialt og minder til forveksling enormt meget om Sliders, som jeg jo også arbejder for. Der er 9 forskellige pizzaer på menuen og de kommer alle i små størrelser. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes faktisk godt at det kan blive lidt ensformigt at spise en hel pizza bestående af det samme. Her kan man altså kommer godt omkring menuen. Enten ved at vælge tre pizzer eller to pizzer og en salat. Om man vælger det ene eller det andet, så koster en menu 119 kr. og det er de bestemt også værd.

Der er noget for enhver smag og pizzaerne kommer både i vegetariske og ikke-vegetariske udgaver. Hvis man gerne vil spise glutenfrit eller vegansk, så kan de også klare det.

Der er både klassiske pizzaer så som Margherita og Hawaii og de lidt mere eksperimenterende versioner, med bl.a søde kartofler og gedeost. Af gode grunde kom jeg naturligvis ikke hele menuen rundt i går, men jeg kastede hurtigt alt min kærlighed på nummer 7 “Mush the room” som bl.a indeholder trøffel. Det siger næsten sig selv, at mine smagsløg kom en tur i himlen.

Jeg valgte desuden menu-versionen med salat. Mest af alt fordi jeg godt kan li’ at få noget grønt til min mad. Sådan to minipizzaer og en salat var en helt perfekt størrelse og jeg blev mæt på den gode måde. Derudover var det også bare en enormt lækker salat.

Læs også: Restaurantanbefaling: Madklubbens Food Club

Pico Pizza

Drikkevarer

Det er ikke et af de steder, hvor man får stukket et kæmpe vinkort i hånden og skal tage stilling til en masse forskellige druer og årgange. Udvalget er simpelt; der er en hvid og en rød og de er begge leveret af vinhanen, som er rigtig gode til det de gør. Sådan et glas koster 60 kr. Derudover er der også en enkelt cocktail på menuen, to forskellige øl og selvfølgelig sodavand. Vand er gratis og det er jeg personligt kæmpe fan af.

Indretning og betjeningen

Restauranten er placeret på Nørrebro. Nærmere bestemt på Skyttegade, som er en sidegade til Rantzausgade. Det er et forholdsvis lille sted og fordi man ikke kan booke bord, er der selvfølgelig en lille chance for at man får lov til at vente lidt. Man betaler ved kassen når man bestiller og når maden er klar, bliver ens navn råbt op. Der er desuden også et par siddeplader udendørs, hvis man er heldig at ramme en lun sommerdag.

Indretningen er hyggelig og lidt industriel og sidderpladserne består af to langborde og ca. 4 to-mandsborde. Køkkenet er åbent og det giver en virkelig hyggelig og livlig stemning.

Betjeningen kan man heller ikke sætte en finger på. Da vi kom, var der ingen borde ledige, men vi blev hurtigt mødt af en sød pige, som forsikrede os om, at der snart ville blive plads. Der blev der heldigvis også efter få minutter. Vi endte med at blive hængende i flere timer og fik også et ekstra glas vin og der var ikke noget tidspunkt, hvor vi følte, at de gerne ville af med os. Det er der mange steder i København, som godt kunne lære lidt af.

Alt i alt en virkelig god oplevelse og det er kun et spørgsmål om tid, før jeg kommer tilbage.

Pico Pizza

Pico Pizza

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments