RESTAURANTANBEFALING: MADKLUBBENS FOOD CLUB

Madklubben Food club

Der kan vist ikke være nogen tvivl om, at jeg er ret vild med København og jeg kan kun sige, at min kærlighed vokser i takt med byens konstante udvikling. Der åbner nye steder hele tiden – så mange, at jeg slet ikke kan følge med. Når jeg sammenligner byen med dengang jeg flyttede hertil, for lidt over 10 år siden (!!!!) så snakker vi altså om en verden til forskel.

Det er især på restaurant-fronten, at det går den helt rigtige vej og hvis der er noget jeg elsker, så er det at opdage nye spisesteder. Madklubben har jeg været fan af, og trofast gæst på, siden de åbnede deres første restauranter. Nu er der virkelig mange af dem og jeg er vild med deres udvikling og konstante nytænkning. Da jeg hørte, at de ville åbne en ny en af slagsen hjemme på Nørrebro, hvor køkkenets tema var grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed, havde jeg ærligt talt svært ved at få armene ned. Da jeg så tilmed fandt ud af, at det også var et buffet-koncept blev jeg endnu mere nysgerrig.

Egentlig mest fordi, det er et koncept, som i mine øjne er lidt five years ago og måske heller ikke verdens hyggeligste måde at gå ud og spise på. Men hvis nogen skulle kunne løfte det, så ville det næsten være madklubben, med deres nye koncept, Food Club. Og kunne de så det?

Madklubben Food club

Svaret er JA. Jeg var på besøg sammen min (mindst ligeså madglade) veninde for et par uger siden og det er måske også vigtigt at tilføje, at vores besøg fandt sted en kold mandag aften i februar. Derfor var der heller ikke fuldstændig proppet eller kø ved buffetten.

KONCEPTET

Som sagt er der tale om et buffet-koncept, hvor alt er inkluderet – også alle former for drikkevarer. Man har sit bord i den tid man bestiller til og dermed også betaler for. Det betyder, at 1,5 time koster 250 kr. 2 timer koster 300 kr. 2,5 timer 350 kr. og 400 kr. for 3 timer. Fredag og lørdag skal man så lige lægge 50 kr. oveni.

MADEN

Udvalget kan jeg ikke sætte en finger på. Oven i hatten, så får man endda udleveret et menukort, når man bliver seatet, hvor man kan se dagens udvalg. Der er noget for alle. Et hav af salater, kødretter, kød, vegetar-muligheder, dips, pasta, pomfritter, brød og jeg kunne blive ved. Her er det en fordel, hvis man er i stand til at begrænse sig 😉 Bag buffetten står kokkene og fylder løbende op og de er også klar til at besvare spørgsmål. Alt er friskt, varmt og nylavet. Dessert er også inkluderet og den består af soft ice og et lille udvalg af toppings.

Læs også: Restaurantanbefaling: Bollyfood

DRIKKEVARER

Drikkevarer er som sagt også inkluderet i prisen og det er både dem med og uden alkohol. Af vine er der rød, hvid og rosè, der er Tuborg Rå på fad (mega win) og vand og sodavand på dåse. Til desserten er der naturligvis kaffe og te.

Madklubben Food club

DET BEDSTE

Det bedste er klart, at vi har at gøre med et opgraderet buffet-koncept og at udvalget er virkelig godt. Det hele er anrettet på en overskuelig måde og bliver aldrig overvældende og vulgært, som eller er det, der nogen gange godt kan skræmme mig lidt ved buffeter.

DET NEGATIVE

Som sådan oplevede jeg ikke noget negativt. Dog kunne jeg godt tvivle på, om oplevelsen vil være ligeså god, hvis man kom på en travl fredag eller lørdag. Jeg kan i hvert fald forestille mig, at man vil risikere at stå i kø ved buffeten og derefter ved baren. Det tager lidt af hyggen.

Derudover spiser børn under 6 år gratis og dem mellem 6 og 11 år spiser for 100 kr. hvilket selvfølgelig også betyder, at der er en del af dem 🙂  Jeg elsker børn og jeg elsker at være sammen med dem, men lige når jeg skal ud og spise og være voksen, så er det ikke leg og råb, der får mig i hyggestemning. Dog kommer de jo ofte tidligt på aftenen, så hvis man foretrækker ro, kan man jo bare booke et sent bord.

Som jeg også nævnte i begyndelsen, så betaler man også for den tid, man vælger at blive hængende og her var min første tanke, at det måske kunne være en anelse stressende. Men overraskende nok, så tænkte jeg faktisk slet ikke over det og vi endte også med at blive hængende som nogen af de sidste (vi havde en sen seating) og der var ikke noget tidspunkt, hvor vi blev bedt om at gå eller fik fornemmelsen af, at de gerne vil af med os.

Alt i alt, så var det en rigtig god oplevelse og klart et sted, jeg kommer tilbage til. Men som sagt bliver det på en hverdag, hvor det heldigvis også er lidt billigere 😉

I kan læse meget mere, booke bord og se den aktuelle menu HER.

Læs også: Restaurantanbefaling: Neighbourhood Pizza

Madklubben Food club
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments