RESTAURANTANBEFALING: NEIGHBOURHOOD PIZZA

Neighbourhood Pizza

Restaurantbesøg er noget nær det eller bedste jeg ved. Jeg elsker det faktisk næsten ligeså meget, som jeg elsker at eksperimentere hjemme i køkkenet. Heldigvis har jeg rigtig mange mennesker omkring mig, som deler samme passion og jeg har flere små “klubber” hvis formål er at prøve nye steder. En af dem har jeg med min søster. Vi forsøger gerne at gå ud en gang om måneden. Bare hende og jeg. Uden børn eller forældre.

I sidste weekend besøgte vi Neighbourhood, på Frederiksborggade. Nærmere bestemt, lige ved Nørreport st. Faktisk var det ikke mit første Neighbourhood-besøg. For et par år siden besøgte vi nemlig også deres restaurant på Istedgade og lige siden, har jeg erklæret, at det er hos dem, at man får Københavns bedste pizza. Derfor var forventningerne selvfølgelig ekstra høje denne gang!

Læs også: Restaurantanbefaling: Pico Pizza

Neighbourhood Pizza

HVORDAN VAR DET SÅ? 

Det var godt og pizzaerne var præcis lige så gode, som jeg huskede dem. Så længe jeg kan huske, har pizza været min livret, men jeg spiser det faktisk sjældent ude. Det lyder måske skørt, men det handler om, at jeg ikke helt kan kontrollere det. Når jeg spiser ting, som jeg virkelig godt kan li’ så spiser jeg med øjnene og det er fuldstændig umuligt for mig at stoppe, før jeg er færdig. Og alle kender vist den følelse man får, når man har spist en hel pizza. That’s why 😉

Hos Neighbourhood er sagen dog en lidt anden, for deres bunde skiller sig ud fra alle andre pizzaer, jeg har prøvet. Jeg aner ikke hvordan de gør, men de så tynde og sprøde at man snildt kan spise en hel og måske endda også klemme en dessert ned efterfølgende.

Fyldet er også alt andet end det traditionelle. F.eks bestod det eneste ost på min pizza af et par klatter ricotta. På billederne ligner det også, at den er pyntet med pasta. Men faktisk er det glaskål, som gav den skønneste friske smag. Min søster fik en pizza kartoffel og mushrooms. Her bestod kartoflerne af en cremet purè, som var fint fordelt over hele pizzaen. Også mega lækkert.

Læs også: Restaurantanbefaling: Madklubbens Food Club

Neighbourhood Pizza

MADEN

Maden kan jeg ikke sætte en finger på og jeg holder stadig på, at det er her man får Københavns bedste Pizza. Stærk forfulgt af Rossopomodoro på Illum Rooftop. Som starter fik vi også popcorn med trøffel (ja, trøffel) og jeg kan næsten ikke se noget med trøffel på et menukort uden at bestille det. De var også gode nok, men jeg har smagt andre trøffel-ting, som var vildere.

DRIKKEVARER

Vi var der en lørdag, så vi holdte os heller ikke tilbage med drikkevarerne. Vi startede med et glas vin, som var ganske fint. Derefter vi hver en Cocktail. De var forholdvis små men smagte af vildt meget. Jeg fik en Rosemary Granade og den der rosmarin gjorde altså noget rigtig godt for helheden. Til sidst fik vi en fadøl og sådan en er jo bare altid en god idè. Eneste minus ved drikkevarerne er, at de ligger i den lidt dyre ende. En cocktail koster 95 kr. så kan skal ikke have specielt mange, før det bliver en lidt halvdyr fornøjelse. Og som sagt er de forholdvis små, så det kræver lidt mere end en, hvis man har en plan om at blive tipsy 😉

DET BEDSTE 

Maden. Meget mere er der ikke at sige til det. Man altså ikke snyde sig selv for at prøve en af deres pizzaer. Beliggenheden skal de også have pluspoint for. Nørreport kan man altid komme til, uanset hvor i byen man bor og hvis man er på besøg, så kan man også altid finde derhen.

DET NEGATIVE

Selve restauranten er langt fra ligeså hyggelig som den på Istedgade og det første jeg egentlig bemærkede var, at alt var meget mørkt og at musikken måske var en anelse for høj. På Istedgade sidder man ved langborde, lavet i det pæneste træ og kigger ud af de store vinduer. Desuden var det også en af de kolde polarkulde-aftener, vi var forbi og hver gang døren kig op, kunne man mærke det trække og hvis der er noget jeg ikke bryder mig om når jeg går ud, så er det at sidde og fryse. Men igen, så hører det sig jo sjældenthederne til, at det er så koldt og folk skal jo ind og ud af restauranten.

Desuden er det også liiiiidt dyrt, som jeg også var inde på tidligere. Vi snakker selvfølgelig ikke high-class-dyrt, men det er ikke noget man kan gøre mange gange om måneden før det kan mærkes på budgettet. Nu fik vi, som sagt, også en del at drikke men så vidt jeg husker, endte regningen på over 800 kr. Det er altså sjældent at jeg prøver det i København.

Men alt i alt, så var det en super god oplevelse og jeg glæder mig til at komme tilbage. Men næste gang, så tror jeg at det bliver den på Istedgade. De har desuden også den hyggeligste lille bar, hvor man kan sidde og vente på et bord eller nyde en drink efter middagen.

Neighbourhood Pizza
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments