FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

GLÆDELIG FREDAG, VENNER 🖤

Jeg er tilbage efter fire vidunderlige dage på Malta. Også fire intense og tætpakkede dage og derfor har der også været liiiiidt stille herinde.

Her til morgen er jeg også også ekstra glad for at være hjemme og ekstra taknemmelig for, at jeg vågnede op i min egen seng. I går aftes lå det ikke ligefrem i kortene og uden at gå for dybt ned i de kedelige detaljer, så er det var det noget med en strejke  i Bruxelles lufthavn, er fly der blev så forsinket, at vi ikke kunne nå det næste. Alligvel endte det hele med at flaske sig og jeg er bare en oplevelse og erfaring rigere. Jeg er er også en fyldt kuffert fattigere, men jeg satser på at den dukker op senere i dag.

Og speaking of dagen i dag, så skal den bruges på en håndfuld forskellige ting. Jeg skal havde svaret på et par emails, hente nogle pakker (bl.a de smukkeste sko fra ASOS som jeg glæder mig til at se IRL) og skyde billeder på Sliders. Selvom det er fredag, så skal min aften bare bruges på me-time, take away, afslapning og Netflix. Jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har haft en hjemmeaften i mit eget selskab og det trænger jeg virkelig til.

Resten af weekenden bliver lidt i samme dur. Jeg har helt bevidst holdt den forholdsvis fri for planer, fordi jeg havde en idè om, at jeg vil trænge til lidt ro oven på en lang rejseperiode. Det har vist sig at være en ret god beslutning og netop derfor, føler jeg mig hverken stresset ellers presset, som jeg ellers plejer at gøre på ovenpå sådan en periode. Så egentlig skal jeg bare hygge mig, rydde op, vaske tøj og se et par veninder. At vejret tilmed ser ud til at blive helt vidunderligt og at København er proppet med happenings og fristende lagersalg (se selv længere nede) er jo bare prikken over i’et.

Og så er det jo også i morgen, at vi siger hej til de lyse dage og går på sommertid. Det er jo i sig selv noget, der skal fejres 🖤

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Gave: Kjole fra Second Female

Men nok om mig i denne omgang! Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Mon ikke at I også skal nyde foråret med alt hvad det indebærer? Skal I se X Factor Factor? Feste? Slappe af? Til fødselsdag eller noget helt andet? Uanset hvad, så har jeg som, som altid, samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på!

● Har I  have eller altan, så er det altså nu, at der skal shines op og havemøblerne skal rykkes ud (eller købes ind). Jeg håber selv at jeg får tid til at kræse lidt om mit lille frimærke her på Nørrebro. Resultatet må gerne blive lidt i stil med det jeg endte med sidste år.

● Hvis I er i København, så kan I nyde det ene gode lagersalg efter det andet. Bl.a Mads Nørgaard, Nuè og Rabens Saloner. Farligt fristende.

● Det er også en god weekend for alle mine fellow musik-elskere. Der er netop udkommet et album med 12 nye sange fra vores alle sammens Kim Larsen, Khalid har smidt en ny single på gaden og Billie Eilish (min seneste besættelse) har også smidt sit debutalbum på gaden.

● Mon ikke også, at der er nogen af jer, som har lidt forårsjakke-shopping på programmet? I så fald kan jeg tippe om den smukkeste tench coat fra Mango eller Gina Tricot’s perfekte denimjakke.

● Mangler I inspiration til middagen, så kan jeg varmt anbefale mine Mexicanske Fajitas med kylling. En ret som jeg selv har cravet lige siden Rikke og jeg kom til at snakke om den, da jeg var i Singapore for et par uger siden.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments