POSTKORT FRA ALTANEN

img_3793Bænk fra Broste Copenhagen

Reklame for Broste Copenhagen

Om få uger er det 4 år siden, at jeg flyttede ind i min lille Nørrebro-lejlighed. Dengang var det også en god sommer og jeg husker tydeligt hvordan min livskvalitet blev forbedret, præcis den dag, jeg skiftede adresse. Bl.a fordi min nye bolig havde en altan. Jeg flyttede fra en lille bitte 1-værelses stuelejlighed, som både var mørk og lå i den kedelige ende af Frederiksberg.

Det var mildest talt rent luksus, at jeg pludselig kunne GÅ UD uden det krævede, at jeg pakkede en taske. At jeg kunne nyde min eftermiddagsøl i frisk luft og at jeg kunne byde mine gæster på altan-kaffe. Vi snakker en seriøst lille altan – nok godt og vel 2 kvadratmeter og der er ikke plads til mere end 2 personer. Men den er der og det er det vigtigste.

Sommeren valgte jo at blive væk sidste år, så der fik jeg aldrig gjort det store ved det og de få solskinsdage vi havde, var jeg ude og rejse. Men I år er det jo en helt anden sag og selvom vi kun er i Maj-måned, har jeg allerede brugt den mere, end nogensinde.

img_3785

Den er nemlig også blevet meget nemmere at hænge ud på, efter at jeg har fået min fine bambusbænk fra Broste Copenhagen. Mine altanmøbler har altid bestået af et klassisk cafè-sæt, men fordi det er så småt med pladsen, så var der faktisk ikke plads til meget andet derude. Da min veninde, Line, kom med den geniale idè, at udskifte cafè-sættet med en fin bænk, gik jagen på sådan en ind.

I de tidlige forårsmåneder var jeg til pressedag hos Broste Copenhagen og der stod den!! Præcis den bænk, som jeg havde i tankerne. Nu står den heldigvis på min altan og selvom jeg allerede har haft mange gode stundet på den, så er jeg sikker på at der kommer mange flere, de kommende måneder.

img_3779

img_3799

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments