POSTKORT FRA MALTA

POSTKORT FRA MALTA 1

 

Reklame for Malta (rejsen er sponsoreret, men jeg får ikke penge for at være afsted)

Hola Amigas!

Endelig fik jeg tid til lige at tjekke ind og sige “hej”. Som I måske har kunne se henne på Instagram, så har jeg befundet mig på Malta de seneste tre dage. Skønne skønne lille Malta. Jeg er inviteret herned af deres turistorganisation med fuld fart på programmet og med et hav af indtryk og oplevelser i bagagen allerede.

Det er mit første besøg på øen (eller øerne, for Malta består faktisk af hele tre øer) og her er heldigvis ligeså fint og farverigt, som jeg håbede på. Der er altså bare et eller andet særligt over middelhavsområdet. Stemningen, farverne, lyset, solen, maden og tempoet. Fra nu af og frem til det sene efterår, så vil jeg faktisk mene, at det er det skønneste område på jorden.

På Instagram har jeg fået en del spørgsmål om hvordan vejret er netop nu og det kan jeg godt forstå. Som billederne afslører, så er der fuld smæk på solen. Eller det har der været de to første dage. I dag har det regnet non-stop, hvilket også har gjort, at der skulle flere ting af programmet og det er netop derfor, at jeg har lidt tid til at opdatere herinde.

Lige nu lover vejrudsigten sol og 17 grader langt de fleste dage hernede. Jeg vil bedst sammenligne det med en god dansk forårsdag i Maj. I ved, en af de dage, hvor man får det alt for varmt i solen, men hvor man ikke kan være i skyggen uden en jakke. Er man kuldskær (som undertegnede) så er lange bukser også en god idè og en let jakke, som man kan tage af og på.

I morgen er vores sidste dag hernede, indtil turen går hjem sidst på eftermiddagen. Heldigvis har solen lovet at komme tilbage med alt sin magt og jeg glæder mig til at suge den sidste middelhavs-luft til mig.

Her er et par billeder fra sidste par dage…

POSTKORT FRA MALTA 2

POSTKORT FRA MALTA 3

POSTKORT FRA MALTA 4Reklamelinks: Jakke: Second Female Bukser: Gina Tricot Taske: By Far

POSTKORT FRA MALTA 5

POSTKORT FRA MALTA 6

POSTKORT FRA MALTA 7Den blå skjorte er fra samarbejdet mellem Uniqlo og J.W Anderson. Jeg købte den i Singapore for et par uger siden. Ganske enkelt fordi jeg ikke kunne vente til butikken i København åbner. 

POSTKORT FRA MALTA 8

POSTKORT FRA MALTA 9

POSTKORT FRA MALTA 10Jeg har det sådan her når solen skinner

POSTKORT FRA MALTA 11

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments