FAJITAS MED KYLLING: EN NEM OG HURTIG HVERDAGSRET

Fajitas med kylling: Muligvis verdens bedste hverdagsret!

Jeg har altid haft en gigantisk kærlighed til det Mexicanske køkken og den blev ikke mindre, da jeg besøgte landet i slutningen af sidste år. Det var også her, at jeg for alvor fik øjnene op for Fajitas. Det er en af de retter, som nærmest er at finde på samtlige af landets menukort og jeg tør næsten ikke tænke på, hvor mange forskellige versioner jeg smagte i løbet af de to uger jeg var der.

Min favorit er den med kylling og selvom jeg nærmest aldrig spiser kød og vil lave langt de fleste retter i en vegetarisk version, så vil en god omgang Fajitas altså ikke være det samme uden. Der er jo ikke nogen der siger, at kødet behøver at udgøre størstedelen 😉 Siden min hjemkomst har fajitas været en af de retter, jeg har lavet rigtig mange gange og jeg tror også, at jeg har serveret dem for de fleste af mine venner. Både fordi det smager himmelsk, kræver et minimum af ingredienser, kan varieres og kan klares på meget kort tid.

Nu er det blevet tid til også at lade jer smage, så her kommer min opskrift 🖤

Fajitas med kyllingDET SKAL DU BRUGE (3-4 PERSONER)

● 3 kyllingefileter (ca. 500 g.)

● 6 Peberfrugter (gerne en blanding af rød, gule og grønne)

● 1 Squash

● 2 rødløg

● 3 fed hvidløg

● 2 spsk røget paprika

● 1 spsk spidskommen

● 1 spsk stødt koriander

● 1 tsk chilipulver

● salt og peber

● 2 spsk olie

● saften fra en lime

FORSLAG TIL TILBEHØR

● Tortillas

● Creme Fraiche

● Guacamole

● Frisk koriander

● Ris eller quinoa

Fajitas med kylling

SÅDAN GØR DU

● Start med at skære alle peberfugter, squash og rødløg i strimler, hak hvidløgene og blandt dem i et ildfast fad.

● Skær kyllingen i mundrette strimler og bland dem med grøntsagerne.

● Tilsæt krydderier og olie og fordel det jævnt med hænderne.

● Bag hele molevitten i ovnen i 20-25 minutter. Husk at røre lidt rundt i ny og næ.

● Slut af med at skære limes i fine skiver og fordel saften over retten.

● Bon Appetit

Fajitas med kylling

LÆS OGSÅ

Nem og hurtig Butterchicken

Crunchy kylling med korrianderslaw

Fajitas med kylling

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments