CRUNCHY KYLLING MED KORRIANDERSLAW

 photo P8190080_zpsad2zmqym.jpg

En af de (tusind millioner) ting, som jeg virkelig elsker ved at bo her på Nørrebro, er at jeg bor så tæt på de fleste af mine venner. En af dem er Julie, og hun bor faktisk kun 5 minutters gang fra mig. Det resulterer ofte i hyggelige hverdagsaftaler, som gerne indeholder mad. På det punkt minder vi nemlig enormt meget om hinanden og deler samme kærlighed til Kikærter, søde kartofler, creme fraiche og sesam. Hun har mange gode egenskaber og en af dem er madlavning.

I onsdags lokkede jeg Julie til at stå for menuen foreslog at vi kunne gøre det til et lille “gæsteindlæg” her bloggen. Det var hun heldigvis med på og retten smagte simpelthen himmelsk. I får den lige her ?

Kyllingelår

? Kyllingelår (6-8 stk)

? Solsikkekerner (4 håndfulde) (finthakket)

? Røget paprika (3-4 spsk)

? Olivenolie

? Salt og peber

Sådan gør du

Kyllingelårene vendes i lidt olie, så de bliver klistrede. Lav en blanding af de hakkede solsikkekerner, røget paprika, salt og peber. Vend kyllingelårene i solsikkekerneblandingen, så kernerne sætter sig fast på lårene. Bag kyllingelårene i ovnen ved 180 grader (forvarmet ovn) i ca. 45 min.

 photo P8190079_zps2ca50jbe.jpg

Korrianderslaw

? Et lille spidskål ? snittet fint

? 3 forårsløg ? snittet fint

? 3-4 håndfulde korriander ? hakket fint (kan sagtens undlades, hvis du ikke bryder dig om korriander)

? En dåse kikærter (steges på panden i ca 10 min ? til de bliver let gyldne i det ? køles derefter af)

Dressing

? 5-6 spsk fraise eller skyr

? 1-2 spsk sesamolie

? Saften fra en lime

? Salt og peber

Sådan gør du

Bland det hel sammen 😉

 photo P8190078_zpstih5mhfn.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments