VINTERSOL, BRUNE FLØJLSBUKSER OG NYE EVENTYR

Rouje knitReklamelinks: Knit: Rouje Trousers: Birgitte Herskind Sneakers: Adidas Falcon

Reklame for Birgitte Herskind

Hola Amigas 🖤

Sørme om det ikke lykkedes mig at få skudt endnu et par outfitbilleder her i weekenden. Som jeg også var omkring i sidste uge, så er der altså ikke mange af den slags lige for tiden. Ganske enkelt pga. manglende lys og uendelige regnvejrsdage. I søndags besluttede solen sig heldigvis for at kigge frem i et par timer og der så jeg selvfølgelig straks mit snit til at få lidt frisk luft og forevige dagens outfit. Fløjlsbukserne fra Birgitte Herskind viste jeg også frem HER og I kan tro, at jeg er gået hen og blevet glad for dem. De er både varme og super behagelige at have på og så er farven sådan en, der mere eller mindre passer til det hele.

Jeg er i øvrigt tilbage i København, efter den skønneste forlængede weekend på Fyn. Efter flere uger med rejser og diverse sociale ting, så trængte jeg til en god omgang hjemlig hygge med familie, god mad, rødvin og lange morgener med morgenbrød og kaffe i store mængder. Jeg fik heldigvis det hele og rigtig meget af det. Præcis derfor er jeg også top-klar på en ny uge som det ser ud nu, så bliver det en af dem, hvor mængden af arbejde og hyggelige ting, kommer til at gå op i en højere enhed.

Jeg kom i øvrigt hjem til den skønneste overraskelse, fordi min seneste bestilling fra & Other Stories var ankommet i mellemtiden. Den indeholdt bl.a den her smukke skjorte og de perfekte mom-jeans. Så ingen tøjkrise til mig i dag ☺️

Rouje knit

Noget andet jeg også fik klaret i weekenden, var bestillingen af min næste store rejse – noget jeg også fik nævnt hurtigt i mandagens indlæg om 10 ting jeg ikke forstår. Jeg skal afsted sammen med min bestie og skønne rejsemakker, Julie. Jeg kan godt fortælle jer, at vi har haft svært ved at beslutte os for en destination. Først var vi ude i noget med cruise i Caribien, så blev det til Costa Rica, så Den Dominikanske Republik og til sidst rystede vi posen totalt og besluttede os for at gå i en helt anden retning.

Valget endte på Sri Lanka. Faktisk det eneste sted jeg manglede at krydse af på min rejse-bucket-liste. Flybilletterne er bestilt og der er afgang i begyndelsen af Februar. Lige nu bruger vi en del tid på at sætte os lidt dybere ind i landet og på at finde ud af hvor vi skal bosætte os. Det tager tid at blive klog på den slags og selvom jeg har læst og læst i løbet af de sidste par dage, så føler jeg mig stadig som et stort spørgsmålstegn. Hvis nogen af jer har været der og har et sted I kan anbefale, så må I hellere end gerne sige til 🖤

Kan I have en smuk tirsdag!

Læs også: Kunsten at vende tilbage og guld over København

Rouje knit

Rouje knit

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments