10 TING JEG IKKE FORSTÅR

10 TING JEG IKKE FORSTÅR 1

1. 

Hvorfor størstedelen af alle nederdele på de forskellige webshops altid lige skal være 5 cm. for korte. Personligt har jeg ikke det store imod at flashe lidt lår, men det kan også bare være så pokkers upraktisk. Tænk hvor god den her f. eks vil være, hvis den lige fik et par ekstra cm. (reklamelink)

2.
Hvorfor det ALTID skal være lidt af et cirkus at bestille flybilletter gennem søgemaskiner og hvorfor priserne ALTID stiger, når man søger på destinationen dagen efter (jo, jeg kender godt cookie-tricket, but still). I fredags skulle jeg bestille fly til min næste store rejse og jeg siger jer, at det var lidt af et show. Det ene sted, dukkede der konstant en meddelelse op om, at billetterne desværre lige var steget med 500 kr. stykket lige inden jeg skulle betale. Og det andet sted viste det sig til sidst, at der også lige kom 1000 kr. oveni prisen, hvis jeg skulle betale med Visakort eller Mastercard. Forholdsvis irriterende, når det er de eneste to slags kort man har.
3.
Nødder og rosiner i gløgg. Det smager SÅ meget bedre uden.
4.
Folk der skal gøre sig til dommere over andres forhold til miløjet. Ærligt, så er det faktisk noget, der går mig enormt meget på. Hver gang jeg f.eks rejser, deler en rejsteguide eller fortæller at jeg skal afsted, får jeg kommentarer om, hvorvidt jeg tænker på miljøet og om det ikke var noget, jeg vil fortælle lidt mere om. SELVFØLGELIG tænker jeg på miljøet, men jeg synes ærligt talt ikke, at jeg behøver at fortælle om alle de ting jeg f. eks gør for at kompensere for mit forbrug på den front. Vi er (næsten) alle syndere på et eller flere punkter, men jeg tror også på, at langt de fleste af os bruger vores sunde fornuft og sætter stort ind, der hvor vi kan.
5.
Og så I den lidt blidere ende, så forstår jeg simpelthen ikke hvor Biebsen ikke snart udgiver et nyt album. Det trænger jeg altså snart til og det er jo evigheder siden sidst.
6.
Webshops der ikke har fri fragt og retur. Eller i hvert fald bare sender for et beskedent beløb. 9 ud 10 gange ender jeg med at droppe købet eller finde min vare et andet sted, hvis jeg skal betale mere end 50 kr. i fragt.
7.
Hvorfor det her Instagrambillede nærmest ikke har fået nogen likes. First world problem, I know, men hvis jeg selv skal sige det, er det altså et af mine bedste billeder.
8.
Dem, der siger at “der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning”. JO, der findes dårligt vejr og det er når det blæser, sner og regner på samme tid og alt bliver gråt og vådt og solen glemmer at stå op.
9.
Flyselskaber der serverer de der små mælkebrikker til kaffen. Lufttrykket gør det umuligt ikke at ende med en lille mælkeeksplosion.
10.
Risengrød til aftensmad
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments