KUNSTEN AT VENDE TILBAGE OG GULD OVER KØBENHAVN

KUNSTEN AT VENDE TILBAGE OG GULD OVER KØBENHAVN 1Reklamelinks: Jacket: Stella Nova T-shirt: Gina Tricot Jeans: COS Boots: Shoe Biz Bag: BOYY

Reklame for Stella Nova og Shoe Biz

Hola Amigas!

Hold.nu.fast hvor har jeg været i en lille osteklokke siden jeg landede på dansk jord søndag eftermiddag. I ved, på den der måde hvor man ikke føler sig helt vågen og ægte til stede. Normalt bliver jeg ikke synderligt påvirket at jetlag, men denne gang har det virkelig fået ramt på mig. I en sådan grad, at jeg nærmest har været i tvivl om, om jeg egentlig var syg. I går var klart den værste dag. Der endte jeg endda med at sove en 3-timers eftermiddagslur – noget jeg normalt aldrig gør, i frygt for ikke at kunne sove om aftenen. Men det var ikke noget problem og jeg gik kold før jeg havde ramt puden.

I dag gik hverdagen for alvor i gang og selvom det føltes som et umuligt projekt, da mit ur ringede kl. 6.15 så er det faktisk gået ganske fint. Nu fik jeg selvfølgelig også en blød start, da dagens første punkt var morgenmad hos Jane Kønig sammen en masse søde damer. Mens jeg skriver det her, sidder jeg med dagens 5. kop kaffe og jeg satser på, at den får mig igennem resten af dagen. Her sidst på eftermiddagen skal jeg bl.a mødes til en øl med en gruppe veninder. Det bliver spændende at se, om den slår mig helt ud 😂

Men tilbage til det der med hjemkomst, for det er altid lidt af en challenge når man kommer hjem fra en periode, hvor hovedet har været slået helt fra og alle ens tanker har været et helt andet sted. Jeg var ærligt talt ikke det bedste sted i mit liv da jeg rejste og var fyldt med bekymringer og frustrationer. Noget, som forsvandt fuldstændigt i Mexico og uden at vide præcis hvorfor, så kom jeg tilbage i mit gode gamle og glade mindset.

Indtil nu er genforenigen med min hverdag gået smertefrit og mit humør er stadig i top. Kulden bliver jeg aldrig venner med, men det bliver lidt mere medgørligt, når solen giver København den smukkeste gyldne nuance. Billederne her er også fra i dag og som I kan se, var jeg hoppet i den skønneste blazer fra Stella Nova. Den landede i min garderobe lige inden jeg rejste og hvis jeg skal lede efter en lille del af mig, der så frem til at komme hjem, så kunne det godt være udsigten til at kunne bruge den. Den bliver i hvert fald uden tvivl en vinterfavorit.

Kan I have en skøn aften 🖤

KUNSTEN AT VENDE TILBAGE OG GULD OVER KØBENHAVN 2

KUNSTEN AT VENDE TILBAGE OG GULD OVER KØBENHAVN 3

KUNSTEN AT VENDE TILBAGE OG GULD OVER KØBENHAVN 4

KUNSTEN AT VENDE TILBAGE OG GULD OVER KØBENHAVN 5

KUNSTEN AT VENDE TILBAGE OG GULD OVER KØBENHAVN 6

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments