EN OPTURSLØRDAG I BERLIN

EN OPTURSLØRDAG I BERLIN 1Reklamelinks: Coat: Gina Tricot Knit: Six Ames Trousers: Birgitte Herskind Sneakers: Adidas Falcon

Reklame

En lille søndagshilsen her fra Berlin-land, hvor jeg er så heldig at tilbringe weekenden. Jeg er afsted sammen med PR-Bureauet, Agency V og det skønneste lille hold, som bl.a består af Kat, Michelle og Sara. Jeg havde faktisk ikke helt gjort mig de store tanker om turen, men lige siden vi landede i går morges, har vi simpelthen haft det så skønt.

Mod alle forventninger viste byen sig at være meget varmere og mere solbeskinnet end København OG så har de faktisk hele 20 minutters mere dagslys. Det skal man altså ikke undervurdere i disse mørke tider 😉 Det er altid lidt af et sats med de her presseture, fordi programmet ofte er så pakket, at man ender med at være fuldstændig flad sidst på eftermiddagen. Men sådan er det heldigvis ikke på den her. Vi er her for at besøge Bikini Berlin, som er en bygning i byens vestlige del, der både består af et shoppingcenter, et madmarked OG det lækreste hotel, hvor vi også bor (tjek det lige ud henne i min story). Men meget mere om det senere.

Dagen i går gik selvfølgelig med at se Bikini og prøve madmarkedet, med derefter var der fri leg. Jeg nåede både at shoppe lidt (heldigt for min økonomi, at jeg kun rejser med håndbagage), løbe en lille tur, tage et langt bad og ligge i den gigantiske seng på mit hotelværelse og nyde den vilde udsigt over byen. Om aftenen mødtes hele holdet til drinks og efterfølgende middag. Vi rejser først hjem i aften, så vi har heldigvis hele dagen til at opleve og hygge. Med julemarkedet på alle hjørner, kunne det være, at jeg skulle kaste mig ud i årets første gløgg!!

Kan I have en smuk søndag 🖤

 

EN OPTURSLØRDAG I BERLIN 2

EN OPTURSLØRDAG I BERLIN 3

EN OPTURSLØRDAG I BERLIN 4

EN OPTURSLØRDAG I BERLIN 5

EN OPTURSLØRDAG I BERLIN 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments