10 TING JEG GODT GAD AT VIDE

giphy

Indlægget indeholder affiliatelinks

1. Hvornår den nye Iphone udkommer. Nogen der sidder med lidt vigtig information?

2. Hvad Taylor Swift  har gang i? Hun har slettet alt indhold på sine sociale medier og er mere eller mindre gået under jorden. Rygterne siger, at det måske handler om et nyt album. #ihopeso.

3. Hvad pokker der er foregået nede i den der ubåd. Eller det ved jeg faktisk ikke om jeg har lyst til at vide. Det er virkelig synd og uhyggeligt.

4. Hvor mange der egentlig lige køber sådan et her på ELLOS.

5. Hvordan det står til henne hos Snapchat. Mon de har kunne mærke en nedgang efter at Facebook introducerede deres Instastory?

6. Hvornår UPS kommer med den pakke, der meget gerne skulle indeholde min nye Gucci-taske. Den står til at blive leveret i dag og jeg har ikke planer om at forlade min lejlighed de næste mange timer. Men det skal selvfølgelig nok at passe, at den bliver leveret i eftermiddag, hvor jeg har et par ærinder væk fra matriklen.

7. Om det Københavnske boligmarked nogensinde bliver for normale mennesker, eller om det fortsætter den vanvittige kurs. I så fald bliver sådan en som mig, i hvert fald nødt til at overveje hvor jeg skal slå mig ned i fremtiden.

8. Hvor lang tid der går før den her flotte wrap-dress bliver udsolgt?

9. Hvor mange der egentlig lader telefonsælgere tale færdig og lytter til hvad de siger? Selv smækker jeg på med det samme, eller skælder dem ud og beder dem om at slette mit nummer, men nogen må jo være lidt mere imødekommende og venlige, siden der stadig er et marked for det.

10. Hvad der i virkeligheden skal ske med Papirøen, når den lukker. Jeg synes efterhånden, at jeg hører en ny forklaring eller løsning hver dag!

Læs også: 10 ting jeg er bange for/ 10 ting om bloggerlivet / 10 ting jeg vil lave over sommeren 10 ting jeg drømmer om / 10 ting jeg mangle i mit liv / 10 ting jeg lige vil sige / 10 ting jeg ikke forstår / 10 ting der får mig til at smile / 10 ting jeg tænker på for tiden /10 ting jeg gør (for) ofte / 10 ting jeg godt gad / 10 ting jeg godt kan lide / 10 ting jeg gerne vil blive bedre til / 10 ting jeg ofte siger / 10 ting jeg ikke kan lide / 10 ting jeg aldrig vil sige / 10 ting jeg aldrig vil gøre

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments