OM VERDENS BEDSTE (OG PÆNESTE) STØVLER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mange af jer har nok bemærket, at jeg mere eller mindre har boet i mine sorte Amalie-støvler fra Gardenia. Se bare her, her og her. Sjældent har jeg været SÅ glad for et par sko og min kærlighed til dem er uden tvivl bare  vokset og vokset , siden jeg fik dem, tilbage i det tidlige efterår.

Jeg ved, at de også har været en stor succes hos Gardenia så da de besluttede sig for at producere en omgang mere og endda i andre farver, kunne jeg naturligvis ikke få armene ned. Min begejstring blev bestemt ikke mindre, da jeg høre, at de ville komme i lys slangeskind og da jeg så dem var jeg solgt.

Nu har jeg endelig fået anskaffet mig et par og vi går helt sikkert en lys fremtid i møde. Jeg havde sådan glædet mig til at hoppe i dem i dag, men med de iskolde temperaturer, så ender de nok med at blive skiftet ud med mine UGG’s. 😉

Jeg blev desuden også ret hooked på de her støvler, da jeg besøgte Gardenias butik på Gl. kongevej i går. De bliver endnu mere smukke når de kommer på og giver de fineste slanke ankler 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments