NOGET OM EN WEEKEND

img_1975Adlinks: Coat: The Lab T-shirt: Good Girls Club Copenhagen (HERE) Jeans: Zara (SIMILAR HERE) Hat: Gina Tricot (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Bemærk lige teksten på min t-shirt “Girl about town”. Det kunne ikke være mere passende for min weekend, hvor jeg i dén grad har været rundt omkring i byen. Det er evigheder siden, at jeg sidst har haft en weekend i København og jeg trængte virkelig til det.

Som I nok har set henne på de sociale, så har jeg primært brugt dagene sammen med min familie. Min mor og jeg har både shoppet, spist frokost og nydt det gode vejr. Jeg har drukket glögg hos min søster i Vanløse og krammet mine små nevøer. Jeg har holdt julefrokost for mine madklub-piger og en endda været på bar.

I dag har jeg spist morgenmad (jeg fik den bedste bowl til dato) og gået tur med hende her, løbet en lang tur til på Frederiksberg mens solen gik ned og klaret lidt af alt det arbejde, som jeg har forsømt de sidste par dage. Weekenden er med andre ord blevet udnyttet fuldt ud og det har været SÅ rart.

Billederne her er fra i går og bemærk lige min hue. Det er den fra Gina Tricot, som jeg forelskede mig i tilbage i det tidlige efterår. Jeg ventede lidt med at købe den, så blev den udsolgt og jeg fortrød så enderligt.  I ved, på den der måde hvor jeg havde været klar til at betale overpris, hvis jeg havde haft muligheden. ENDELIG kom den back in stock og historien endte lykkeligt!

I dag hopper jeg tidligt i seng, for jeg fik ikke specielt mange timer i morgen. Det næste par dage skal primært bruges foran skærmen, for min kalender fortæller mig, at jeg har en del deadlines og en masse kedeligt papirarbejde der skal klares.

img_1994

img_1981

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments