STATUS, JULEINDKØB & EN LILLE SNERT AF FOMO

img_4786

Adlinks: Suit: Pieces (IN STORES NOW) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Adax Hat: Soulland (HERE)

ENDELIG er jeg landet hjemme på fine Fyn, hvor jeg naturligvis skal holde juleferie. Jeg landede i går, sidst på dagen og havde de bedste intentioner om at skulle slappe MAX af. Der er jeg ikke lige kommet til endnu. Faktisk er det første gang i dag, at jeg åbner min computer og klokken er 16.06. Men altså, jeg kan jo ikke bare lade min mor i stikken med alle juleindkøbene og så er jeg jo også hende, der fik købt pakker i aller sidste øjeblik.

Heldigvis er det jo kun hyggelige ting og julestress og last-minute-ting er vel også en slags hygge? I hvert fald en del af gamet. Jeg fik heldigvis lige lokket min mor til at skyde et par billeder af mig, for jeg ville så gerne vise jer mit helt nye sæt fra Pieces. Er det ikke fiiiiiint? I går fortalte jeg jo lidt om hvordan jeg har det med Pieces, these days og det her er en af grundene. Jeg har ikke kunne finde det online endnu, men jeg ved at det er i butikkerne.

I aften skal bange af mine blog-kollegaer til stor julefrokost hos Bloggers Delight og jeg må indrømme, at jeg er en smule misundelig. Jeg bryder mig i det hele taget ikke om at gå glip af en god fest. Og det ved jeg det bliver. Men den lå lige en dag for sent og festlige ting og sager har der været rigeligt af her på det sidst, mens der ikke har været så meget familietid, så de vandt 🙂

Kan I have en skøn aften derude <3

img_4808

img_4785

img_4807

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments