LØRDAGSDRINK: G&T MED EVA SOLO

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Eva Solo

Igen i år har jeg jeg allieret mig med mine venner henne hos Eva Solo. Sidste efterår var det deres smukke Legio Nova stel, som jeg var med til at sætte fokus på og i år skal det handle om deres MyFlavour karafel, som jeg faktisk også fik lov til at arbejde lidt med tidligere på året. Dengang handlede det om vand med smag, hvilket bestemt heller ikke er en dårlig ting, men i dag tage vi lige skidtet videre og fokuserer på drinks. Det er vel lørdag 😉

For som I kan se, kan den flotte kande nemlig også bruges til drinks, cocktails og andre festlige ting. Det er simpelthen helt genialt med det der spyd, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for hvad man kan komme på.

I løbet af de næste tre måneder, vil jeg dele nogle forskellige drink-opskrifter med jer og de kommer allesammen til at passe til sæsonen. Min personlige favorit er den, der kommer til December, og I kan godt glæde jer 🙂 I dag bliver vi i den lidt festlige og farveringe ende, for det er jo heldigvis ikke blevet helt vinter endnu. Højsæsonen for citrusfrugter nærmer sig og det skal jo udnyttet. Med andre ord er vi ude i en Gin & Tonic med et farverigt twist og opskriften finder I herunder <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det skal du bruge (til 1 My Flavour kande)

  • 1 liter Tonci
  • 1 dl Gin
  • 3 stilke frisk Mynte
  • 2 skiver økologisk Grepefrugt
  • 3 skiver økologisk lime

sådan gør du:

  • Start med at skylle citrusfrugterne og mynten.
  • Skær frugterne i skiver og placer dem forsigtigt på spydet.
  • Bland alle tonic og gin i flasken og slut af med at sætte spydet på.
  • Sæt den på køl i en times tid og nyd den med gode venner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments