LØRDAGSDRINKS & SMUKKE KARAFLER

LØRDAGSDRINKS & SMUKKE KARAFLER 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Eva Solo

Glædelige lørdag alle zasammen. Ugen bedste, skønneste, hyggeligste og mest festlige dag, hvis I spørger mig. I går tilbragte jeg hele aftenen hjemme på sofaen, helt alene og det var virkelig tiltrængt. I dag bliver dog ikke i samme dur, for der skal jeg ud og spise med min søde veninde og vi skal egentlig bare fejre weekenden og foråret. Men ikke vi også skal have en drink eller 5?

Det fører mig mig videre til det næste; Nemlig mine to nye og fine My Flavour karafler fra Eva Solo. Er de ikke bare smukke? Da jeg blev tilbudt at lave et lille samarbejde med dem, var jeg ikke et sekund i tvivl, for hvis der er noget jeg elsker, så er det vand med smag og en Gin & Tonic går man jo aldrig galt i byen med.

Som I kan se på billederne, har jeg lavet to forskellige; en til i dag og en til i aften. Dags-karaflen indeholder ganske enkelt bare helt almindelig vand fra hanen og økologiske vindruer, ananasstykker og appelsin. Efter en times tid i køleskabet, hvor frugten lige får lov til at give lidt smag, så smager sådan et glas helt fantastisk.

Aften-karaflen er en god klassisk Gin & Tonic. Opskriften kender de fleste vist 😉 En god sjat Gin, Tonic-vand og godt med økologiske citrusfrugter. Hvad der ikke fremgår helt tydeligt på billederne, er at jeg også lige har toppet den med en håndfuld frisk lime. Det er altså prikken over i’et, hvis I spørger mig.

I næsten weekend tror jeg at jeg vil forsøge at kaste mig ud i en omgang Mojito. Det kunne altså også se enormt godt ud i sådan en.

LØRDAGSDRINKS & SMUKKE KARAFLER 2

Karaflerne hedder som sagt My Flavour og det skyldes naturligvis, at man selv kan tilpasse sin smag, præcis som man bedst kan lide den. Karaflen har et spyd, hvor man sætter frugter eller grønt på og vi kan vel godt blive enige om, at det kun er fantasien, der sætter grænser.

LØRDAGSDRINKS & SMUKKE KARAFLER 3

Karaflen er i øvrigt dryp-fri og hvis man ikke er i humør til nye smage, så kan spydet sagtens tages af og den kan bruges som en helt almindelig karafel.

I næste uge kommer der en lille konkurrence, hvor en af jer kan vinde jeres egen karafel, så husk lige at tjekke ind i ny og næ. Derudover kan den selvfølgelig købes i butikkerne og bl.a også HER.

Kan I have en skøn (og festlig) lørdag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments