DAGENS GODE NYHED: NYE STYLES PÅ WINDFLOWER

NEMME FLADBRØD LAVET MED TRE INGREDIENSER

Nemme fladbrød lavet med tre ingredienser på ingen tid

NEMME FLADBRØD

Hvordan står det til ude hos jer? Er I også gået igang med det helt store surdejsprojekt? Tro det eller ej, men jeg er også hoppet med på bølgen og senere i dag skal det vise sig, om det er et projekt, der er lykkedes for mig. Men sådan en omgang kræver både tid og overskud og lockdown eller ej, så er det jo ikke os alle, der har plus på de konti.

Til gengæld er det nok de fleste af os, som godt kan lide et godt stykke brød til maden. Det hold er jeg i hvert fald på og i løbet af den seneste uge har jeg også arbejdet lidt på et projekt, der i al sin enkelthen går ud på at finde det perfekte fladbrød og nu tror jeg faktisk at jeg har fundet formlen. Og den skal I naturligvis ikke snydes for.

Fladbrød, pandebrød, madbrød – kært barn, mange navne. Uanset hvad, så er det her en opskrift, som er helt idiotsikret og den kræver ikke mere en tre simple ingredienser. Og så lige lidt salt. Men det har de fleste af os vist på lager. De kan laves på nul komma, kræver ingen hævning og fance køkkenmaskiner. Kun en skål og en pande.

De kan serveres til de fleste retter og er den slags tilbehør, som lige sætter prikken over i’et. I sidste uge var de en kæmpe succes, da jeg serverede dem til mine asiatiske kødboller.

Prøv også: Corn bread: Nemme, sunde og simple

Nemme fladbrød lavet med tre ingredienser på ingen tid

DET SKAL DU BRUGE

400 g. hvedemel

50 g. fuldkornshvedemel

3 dl vand

salt

SÅDAN GØR DU

• Bland de to slags mel med salt i en skål

• Tilsæt vandet langsomt, mens du rører rundt og når alt vandet er tilsat, skal dejen æltes. Den må gerne være smidig og klistret

• Fordel dejen i ca. 8 små stykke og rul hver af dem ud til en klassisk pandekage-størrelse

• Steg dem på en pande på hver side, indtil de begynder at tage farve

VOILA

Prøv også: Hjemmelavede Pitabrød

Nemme fladbrød lavet med tre ingredienser på ingen tid

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS GODE NYHED: NYE STYLES PÅ WINDFLOWER