Beauty favoritter i April

Vi har taget hul på en ny måned og derfor er det selvfølgelig også blevet tid til at snakke lidt om nogle af de gode produkter, der findes derude. En lille samling af mine nuværende favoritter og selvfølgelig med et fokus på den forårsopfriskning, som vi vist er mange, der trænger til. Her kommer en god blanding af nye favoritter og gamle klassikere, der alle har det til fælles, at de giver hår, hud og krop en skøn glød, glans og opstramning.

Beauty favoritter i April 1

Indlægget indeholder reklame, da enkelte produkter er modtaget i gave

Stuhr Shampoo og Balsam

For et par uger siden fik jeg tilsendt disse to skønheder fra Stuhr, som er foråret 2021’s limited editions. Heldigvis er det kun indpakningen, som er limited, for mit hår er allerede blevet afhængig af indholdet.

Her snakker vi altså om en VIRKELIG god shampoo og balsam. For det første er den ekstremt drøj i brug og skummer lynhurtigt op. Den dufter fuldstændig vidunderligt og vigtigst af alt, så efterlader den håret fyldt med glans og masser af volumen. Efter jeg er begyndt at bruge dem, kan jeg endda strække min hårvask med endnu en dag, så jeg nu kan gå i op til 5 dage. Kæmpe win. 

Produkterne kan bl.a købes hos Føtex og Bilka

Beauty favoritter i April 2

Nivea Naturally Honey Suckle Shower Gel 

Det er sjældent, at jeg har noget så simpelt, som en shower gel med, her i mine favoritter, men den her er simpelthen så skøn, at den fortjener en plads.

De fleste kender nok Nivea og deres tilgang til gode, plejende og naturlige produkter. Den her er en af deres nyheder og fra nu af, fast inventar i min brusekabine. Den har har den perfekte konsistens, hvor den mindste lille klat er rigeligt til at fordele på hele kroppen. Desuden kommer 98% af den produkter udelukkende fra naturen og flasken består af 97% genanvendt plastik. Tilmed dufter den så skønt af honning og varme sommerdage, at man får lyst til at spise den. 

Comme Deux discoskin

Måske husker I, at den fantastiske Discoskin fra Comme Deux også fik en del spalteplads i sidste måned. Men derfor skal den alligvel med i dag, for den ER altså en af mine favoritter. Efter 10 minutter på huden, giver den en fantastisk glød og en synlig opstramning. Den klistrede konsistens og My little pony-agtige nuance, gør den sjov at lege med og jeg må bare sige, at den er hver en krone værd. Husk i øvrigt, at I stadig får 50 kr. I rabat på jeres første køb hos Comme Deux med koden “Mieq50

Beauty favoritter i April 3
Beauty favoritter i April 4

Màdara SOS

Vi nupper lige endnu en god ansigtsmaske. Den her fra Màdara er helt genial til de af os der bor i de store byer. Den er nemlig skab ud fra særlige ingredienser, der særligt beskytter huden for stress og miljøpåvirkninger. Oven i hatten, tilfører den også en god portion fugt og går ind og forebygger dehydrering. 

Beauty favoritter i April 5

Esteè Lauder Night repair

Der skal også lige være plads til en lille klassiker og jeg kan ikke løbe fra, at det her vidunderprodukt, har været med i mange favoritter i løbet af årene. Men ikke uden grund, for af alle gode produkter, så er den her måske det aller bedste, hvis I spørger mig. At vi har at at gøre med forholdsvis avanceret hudpleje teknologi, afspejler sig også lidt i prisen. Men det er værd en krone værd. Night Repair er et serum, som påføres om natten – under natcremen. Den strammer op, udglatter fine linjer og holder huden i en rigtig god balance. Hos mig holder en flaske i 4-5 måneder, så den er også forholdsvis drøj i brug.

Nielens Jord, Heat protection spray

I takt med, at mit hår bliver længere og længere, bliver det også mere og mere vigtigt for mig at pleje og beskytte det med gode produkter. Efter min ugentlige hårvask føntørrer jeg det med hovedet nedad, for at skabe den gode klassiske volumen. Vi ved jo nok alle, at varmeprodukter ikke ligefrem er hårets bedste ven og derfor er en god forebyggende beskyttelse, selvfølgelig en god idè. Lige nu bruger jeg denne fra Nielens Jord, som er helt perfekt. Den blender perfekt ind i håret og gør kun noget godt for konsistensen. Jeg frygter altid at ende med en knastør manke, efter en tørring, men med den her besvares både fugt og glans. 

Beauty favoritter i April 6

Zarko Perfume, pink molecule

Er man på jagt efter en ny forårsduft, så vil jeg varmt anbefale at kigge nærmere på denne fra Zarko Perfume. Som altid, er det svært at beskrive en duft, med ord – den skal ligesom prøves. Men kort sagt, så er vi ude i en vidunderlig blomstereng, der møder varme, lange lyse dage og lyserød champagne. Desuden er det en af de dufte, der har en MEGET lang holdbarhed. Et par enkelte spray holder hele dagen og tiltrækker også mange søde komplimenter. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments