Geniale produkter til forårsglow fra Comme Deux og en lækker rabatkode

comme deux

Reklame for Comme Deux

Time to glow again

Hola chicas! Bedst som jeg satte mig ned for at forberede det her indlæg, gik det op for mig, at det faktisk er frygtelig længe siden, at vi sidst har snakket om beauty og skønhedsprodukter herinde. Det er jo lidt en fejl, eftersom jeg elsker at teste, prøve og opdage nye vidunderlige produkter. Heldigvis er det lige præcis det, som det skal handle om i dag. Altså et par helt igennem vidunderlige produkter. 

Dog ikke helt nyopdagede for mig, for det er nemlig nogle af dem, som jeg har brugt igennem en længere periode (flere år, faktisk) og som er blandt mine favoritter.

Jeg er nemlig teamet op med mine venner fra Comme deux, for at sprede budskabet (og en lækker i rabatkode, i øvrigt) om nogle af deres produkter. Produkter har de mange af og også rigtig mange gode af slagsen. Men for at holde indlægget her, inden for en overskuelig længde, har jeg valgt at fokusere på to af dem. Selvfølgelig de to, som jeg elsker aller mest. Desuden et par produkter, som vil være perfekte, nu hvor de fleste af os skal til at være forårsklar og stå helt skarpt, når vi stille og roligt skal tilbage til det virkelige liv. 

comme deux
Discoskin in action

Discoskin

Ført og fremmest har vi Discoskin. GUD hvor jeg elsker den og det har jeg egentlig gjort, lige siden, jeg prøvede den første gang, for nogle år siden. Man kan selvfølgelig ikke undgå at blive en anelse draget af dens udseende. Den er virkelig fascinerende, flot og lidt My little pony-agtig. Det minder mig i hvert fald om noget, fra min barndom.

Men den kan selvfølgelig også andet, end at være pæn. Det er nemlig en helt genial lille hjælper, hvis man er på jagt efter en god gennefugtet, stram og glowy-hud. 

Hvordan bruger man den?

Jeg bruger den 1-2 gange om ugen og gerne om morgenen inden jeg går i bad. Kender I det der med, at man har et produkt der virker så godt, at man næsten glæder sig til at bruge det? Det er sådan, jeg har det med Discoskin. Den påføres i hele ansigtet og så skal den bare sidde i 10 minutters-tid. Så vaskes den af og så er huden frisk, fugtig og elastisk på den helt perfekte måde.

Hvorfor jeg elsker den?

Fordi jeg er vild med produkter, der giver fugt og fasthed i huden og det præcis hvad den her gør. Selv beskriver de den som “Friday night as a mask” og der kunne jeg ikke være mere enig. Huden går ligesom bare lidt ekstra end den gør til hverdag.

comme deux
Discoskin in action
comme deux
comme deux

Lipsync

Næste skud på stammen af mine yndlingsprodukter fra Comme deux er deres Lipsync. Igen er vi ude i et produkt, der giver masser af glow og fugt. Selv er jeg mere eller mindre afhængig af at fugte mine læber og i hverdagen bruger jeg Glossier’s Balm dot com, som også er et helt genialt produkt, der holder i lang tid. Men når den skal have lidt ekstra shine og lidt farve, så er det min lipsync fra Comme Deux, jeg rækker ud efter. 

comme deux
comme deux

Hvorfor jeg elsker den?

Ganske enkelt fordi, det er meget mere end bare en gloss. For det første plejer den også læberne, da den er fyldt med gode og plejende vitaminer. Derudover klistrer den ikke i samme omfang, som andre gloss, kan have tendens til at gøre. I ved, på den der måde, hvor håret sætter sig fast. Til sidst så fordi den kommer i de fineste nuancer og farver læberne på den der helt perfekte måde, hvor det blot giver et neutralt look. Fine fugtige og røde læber, med et naturligt look. Og nårh ja, så holder den også i virkelig lang tid. 

På billederne her, har jeg farven “Red” på og som I kan se, falder farven ganske fint og naturligt, uden at være for kraftig. 

Den der rabatkode

Sidst men ikke mindst, så har jeg fået lov til at dele en lækker rabatkode med jer. Med koden mieq50 får i 50 kr. I rabat på jeres første ordre og det gælder naturligvis alle produkter på webshoppen

comme deux
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments