Beauty favoritter i Februar

Beauty favoritter

Den sidste vintermåned lakker mod enden og meget tyder på, at vi går i mor lysere tider. I hvert fald, bogstavligt talt. At det har været verdens længste vinter, kan vi vist ikke komme udenom og i en tid, hvor de fleste af os har set nærmest ingen og tilbragt størstedelen af tiden derhjemme, har det nærmest føles meningsløst at gøre specielt meget ud af sig selv.

Sådan har jeg i hvert fald haft det. Til gengæld har den stået på en hulens masse self care og selvom jeg måske ikke har sminket mig fin hver eneste dag, så har jeg alligvel sørget for at pleje både hud og hår. Begge dele har i det hele taget trængt til lidt ekstra kærlighed, her i den kolde tid. Det har de fået og det er der naturligvis kommet en nye skønhedsfavoritter ud af og dem skal det handle lidt om i dag.

Reklame, da enkelte produkter er modtaget i gave

Beauty favoritter
Reklamelinks: Schampo nr. 04 og Balsam nr. 1

Bruns Products

Vi starter oppefra med noget godt til håret. Jeg har nemlig haft fornøjelsen af at teste den skønneske shampoo og balsam fra det svenske brand, Bruns, som ikke kun har fokus på håret, men også på miljøet Alle produkter i deres sortiment er grønne og miljørigtige.

Jeg er forholdsvis kræsen, når det kommer til hårprodukter og der er meget, der ikke fungerer for mig. En god shampoo og balsam skal give mit hår fylde, glans og volumen. Og så skal de være nemme at bruge og fordele.

De her opfylder alle krav og så dufter de himmelsk. Shampooen af skøn citrus og balsammen af sød kokos. Særligt sidstnævnte duft, kan jeg aldrig få nok af.

Førstepladsen af de bedste shampooer er stadig indtaget af Olaplex, i følge mig, men her har vi altså en god kandidat til andenpladsen.

Nyheder fra Weleda

Weleda er en af mine ultimative favoritter, når det kommer til hudpleje. Derfor blev jeg også svært begejstret, da de lancerede en helt ny serie, her i Februar. Den hedder Cactus Hydrating Facial Care og består af fire skønne produkter, der alle er baseret på et koncentreret figenkaktusekstrakt produceret i Weledas egne laboratorier.

Jeg er i fuld sving med at teste serien og det tegner godt. Men allerede nu, er der èt særligt produkt, som har vundet min kærlighed. Det er deres face mist, som giver et fugtboost og en øjeblikkelig forfriskende følelse. Jeg ELSKER face mists og er nærmest afhængig af dem. Grunden til, at den her er helt genial, skyldes særligt den forfriskende følelse den giver og det skyldes netop indholdet af fugtgivende aloe vera-saft og den koncentrerede ekstrakt fra figenkaktus.

Beauty favoritter
Reklamelink: Lavinde Mascara

En mascara med serum

Tidligere nævnte jeg noget med, at det der med make up, ikke har været noget jeg har gjort mig i dagligt, de seneste mange måneder. Det er ganske rigtigt, for det har ærligt talt følt som spild af tid, at bruge de der 10-15 minutter på at pimpe sit ansigt. MEN, de seneste par uger har jeg alligevel gjort mig en anelse mere umage og de fleste dage, har jeg trods alt været iført mascara. Og det er altså ikke hvilken som helst mascara.

Jeg har nemlig haft fornøjelsen af at teste den hypede Lavinde Beyond Volume & Curl Mascara. Ikke nok med, at det er en vanvittig god mascara, der både giver fylde og lange flotte vipper, så indeholder den også serum.

Det er en serum, som hjælper med at gøre vipperne længere og mere fyldige vipper på sigt. Desuden indeholder den også Arganolie, Vitamin E og Biotinoyl, der alle hjælper med at giver stærkere og sundere vipper.

Beauty favoritter

Raunsborg Anti age

Et andet brand, som jeg er blevet særligt glad for, over den seneste tid, er Raunsborg. I husker måske, min store begejstring for deres hårprodukter. Senest har jeg haft fornøjelsen af at bruge nogle af produkterne fra deres anti age-serie (yes, im that old) og jeg er blevet særligt glad for seriens dagcreme og øjencreme.

Dagcremen har været en genial makker, her i den kolde tid, fordi den giver en perfekt mængde fugt. Noget, der er virkelig vigtigt for min hud, der bliver knastør i vinterkulden. Den bliver også beskrevet som en creme, der genopbygger hudens elasticitet og det er et løfte, den holder. Straks efter påføring bliver huden bemærkelsesværdig smidig blød og glat. Bare en virkelig god ansigtscreme.

Øjencremen er et rigtig godt supplement og gør mere eller mindre det samme, som dagcremen: Gør huden mere glat og smidig. Dog er den lidt mere “intens” da den sarte hud omkring øjnene, som bekendt, har brug for lidt ekstra pleje.

Beauty favoritter i Februar 1
Reklamelink: Rodial Pink Diamond

Rodial Pink Diamond

Og nu fristes jeg til at skrive, at jeg har gemt det bedste til sidst og vi bliver lige ved det der med øjencreme. For holy moly for et lækkert produkt, vi har her. Rodial’s Pink Diamond er en creme/filler, der synligt udfylder og korrigerer fine linjer og rynker ved den sarte hud omkring øjnene og ved læbeområdet. Og det virker. I skrivende stund, har jeg kun brugt den i en god uges tid, men jeg har en fornemmelse af, at det bliver en lang kærlighedsaffære og sådan et produkt, som jeg bliver mere eller mindre afhængig af.

Beauty favoritter
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments